Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Metallograf till världsledande Suzuki Garphyttan jobb i Örebro på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Metallograf till världsledande Suzuki Garphyttan på TNG Tech

Metallograf till världsledande Suzuki Garphyttan

TNG Tech Örebro, Örebro län Heltid

Nu söker vi en metallograf till Suzuki Garphyttan strax utanför Örebro. Sök idag!

Har du en bakgrund inom metallurgi och vill verka inom en världsledande och expansiv koncern? Trivs du i en platt organisation med korta beslutsvägar? Bra, då kan detta vara jobbet för dig! Suzuki Garphyttan utökar nu sin organisation inom R&D och rekryterar en metallograf till laboratoriet i Garphyttan. Som metallograf får du arbeta i en intressant och utvecklande miljö med erfarna och kompetenta kollegor såväl lokalt som internationellt. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som metallograf blir du en del av en internationell supportorganisation på R&D laboratoriet. Du tillhör ett kompetent team med 8 specialister, som tillsammans ansvarar för support inom materialfrågor till våra utvecklingsprojekt samt till Suzuki Garphyttans produktionsenheter och kunder runt om i världen. Hos Suzuki Garphyttan finns det goda utvecklingsmöjligheter samt utrymme att skapa nya erfarenheter genom utbyte av kompetens med andra enheter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Utföra material- och reklamationsundersökningar i främst ljusmikroskop och svepelektronmikroskop (SEM)
  • Teknisk support åt Suzuki Garphyttans globala kunder och produktionsenheter i materialfrågor
  • Presentera undersökningar och slutsatser till interna och externa parter, främst i form av skriftliga rapporter
  • Metodutveckling av materialundersökningar
  • Skapa kontaktnät och samverka med externa laboratorier
  • Verka för att rutinerna i vårt kvalitets- och miljösystem efterlevs

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss kommer du att ingå i ett multiprofessionellt team där vi har en öppen kultur och delar med oss av varandras erfarenheter och kunskap. Genom att lyfta och stötta varandra presterar vi vårt bästa varje dag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning för tjänsten eller motsvarande erfarenhet inom liknande område. Kanske har du erfarenhet som metallurg, materialtekniker eller laboratorieingenjör. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande.

Vi söker dig som har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är en analytisk optimist som ser möjligheter istället för hinder och som drivs av att se resultat. Viktiga personliga egenskaper är att du är nyfiken, noggrann och driven.

Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, då detta är företagets koncernspråk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D1533D51E6D44D88931EF397FBA3B996