Jobbet Meriterande sommarjobb som grafisk designer hos EpinovaTech! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Meriterande sommarjobb som grafisk designer hos EpinovaTech! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Läser du Industridesign och är väl bekantad med CAD? Vill du få chansen att hjälpa till med grafisk design hos ett företag med banbrytande teknik? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund EpinovaTech är ett innovativt, dynamiskt, snabbväxande företag som utvecklar hårdvara och elektroniska lösningar med sin egen produktionslinje inom nästa generations elbilsladdning. De erbjuder spännande lösningar som inkluderar snabbare hemladdning, säkrare och miljövänligare laddningar av elbilar. Företaget har kontor vid Ideon Science Park i Lund med närhet till LTH Campus.

Vi söker för EpinovaTechs räkning en student som vill arbeta som grafisk designer i sommar. I din roll som grafisk designer kommer du att jobba med att ta fram marknadsmaterial såsom flyers, presentationsmaterial och dess layouter. Du kommer bli tilldelad en idé för hur bolaget vill att materialet ska se ut men kommer sedan arbeta med färgsättning och grafik i CAD.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bekant att arbeta i CAD och Indesign samt har ett stort intresse för grafisk design i allmänhet. Utbildningsmässigt läser du industridesign eller motsvarande och har en portfölj av tidigare meriter att visa upp. Vi tror att du själv har tillgång till CAD och har erfarenhet av att ta fram grafik, editera och färgsätta material.

Du som person trivs i ett självständigt arbete där du får visa framfötterna. Även om arbetet kan vara iterativt är du noggrann, kreativ och har ett bra öga för detaljer. EpinovaTech värdesätter kvalitet ut i fingerspetsarna och söker dig som är en “do:er” och alltid strävar efter ett fint resultat.

Tjänsten är ett sommarjobb för dig som studerar med start omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Det finns även stora möjligheter att få fortsätta arbeta extra i höst på ett flexibelt schema. Du kommer att vara uthyrd som konsult genom StudentConsulting till EpinovaTech och arbeta mestadels hemifrån. Dina arbetstider kommer vara förlagda dagtid, men flexibla om så önskas.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Layout, grafisk design, Färgsättning, Indesign, CAD

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53797

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till