Jobbet Meriterande extrajobb som Projektledare på kommunikationsbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Meriterande extrajobb som Projektledare på kommunikationsbyrå publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi två studenter som vill extrajobba som projektledare på en kommunikationsbyrå i Umeå.

Information om uppdraget:

Som projektledare kommer du ingå i en projektgrupp som jobbar med uppdrag åt företag i Umeå med omnejd.
Uppdragen kan se aningen olika ut då byrån arbetar åt flera olika typer av företag och organisationer med kommunikation, marknadsföring och som strategisk partner.
De behöver nu ett par personer som kan stötta i dessa processer och har ett stort engagemang och intresse för marknaden.
Fram till sommaren finns det uppdrag att jobba med med möjlighet till fortsättning.
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt så vänta inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% och kan arbeta extra vid sidan av dina studier. Du har stor flexibilitet att styra dina tider du arbetar. Det viktiga är att du kan avvara tid varje vecka.
Arbetstempot kommer vara relativt högt och vi behöver en person med energi och driv. Arbetet sker i grupp och du behöver vara en lagspelare som kan dra ditt strå till stacken.

Sökord: Marknadsföring, Marknad, Extrajobb, Projektledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55578

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till