Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Meriterande extrajobb som marknadskommunikatör! jobb i Umeå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Meriterande extrajobb som marknadskommunikatör! på Academic Work

Meriterande extrajobb som marknadskommunikatör!

Academic Work Umeå, Västerbottens län Deltid
Studerar du idag mot marknadsföring och vill samla på dig värdefulla erfarenheter under studietiden? Är du en fena på sociala medier och ser det som ett naturligt verktyg för employer branding? Vi har nu extrajobbet för dig, som marknadskommunikatör till SHIFT Education. Där får du chansen att arbeta i en bred och kreativ roll med ansvar över marknad- och varumärkesskapande insatser. Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten!


Om tjänsten
Vi söker nu en marknadskommunikatör till SHIFT Education i Umeå. SHIFT arbetar med effektiv kommunikation och tydliga resultat, personlig utveckling, ledningsstöd och ledarskapsutveckling. Deras fokus är coachning, både att utbilda coacher, och även erbjuda professionell coachning till företag såväl som privatpersoner. Deras arbete genomsyras av deras värdeord genuint, livsglatt och enkelt. Dessa ord skapar en röd tråd i företaget och blir en viktig del i ditt arbete i marknadsföringen. De är ett sammansvetsat litet team där din närmsta kollega blir hon som är varumärkesansvarig.

Du kommer arbeta på deltid cirka 10-12 timmar i veckan. Du har möjlighet att själv styra och planera ditt arbete för att det ska passa mot studierna. Du kan arbeta hemifrån i tjänsten, däremot är det bra att du kan komma in och exempelvis filma på kontoret, för att skapa content.

Du erbjuds

* En kreativ roll där du får ta ansvar och planera marknadsarbetet
* Ett meriterande och flexibelt extrajobb där du får utveckla dina kunskaper i marknadsföring
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter
Som marknadskommunikatör sköter du företagets sociala kanaler, med lite extra fokus på LinkedIn men även andra medier som Facebook och Instagram. Din roll innefattar också att:

* Producera content som är varumärkesbyggande
* Skapa veckovisa inlägg, kampanjer och annonser
* Genomföra strategiskt arbete i form av målgruppsstyrning och analyser
* Knyta kontakt och skapa engagemang på sociala medier
* Se över hemsida och innehåll

Vi söker dig som
Vi söker dig som idag läser en utbildning på högskola/universitet med inriktning mot marknadsföring/design/kommunikation eller media. Du ska ha minst 1 år kvar av utbildningen.

Det är meriterande om du haft liknande roll tidigare men det är inget krav. Det är extra meriterande om du är en fena på LinkedIn och i övrigt är aktiv på sociala medier då detta kommer vara dina främsta kanaler i tjänsten.

Som person är du:

* Initiativtagande
* Självgående
* Relationsskapande

Övrig information

* Start: Början av mars 2022
* Omfattning: Deltid, cirka 10-12 timmar/veckan
* Placering: Umeå, möjlighet till distansarbete finns
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SHIFTs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
SHIFT Education AB grundades 2009. SHIFT erbjuder professionell coaching, utbildningar, föreläsningar och workshops. SHIFT består av 18 coacher som finns i Norrland och verkar över hela landet. SHIFT coachar och utbildar enligt International Coaching Federations (ICF)* riktlinjer. SHIFT drivs och motiveras av ledorden genuint, livsglatt och enkelt. Så ska det också kännas när du samarbetar med oss.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063464-SE