Jobbet Meriterande extrajobb som kontorsassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Meriterande extrajobb som kontorsassistent publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett meriterande extrajobb som kontorsassistent vid sidan av dina studier. Är du intresserad av att jobba på ett företag inom läkemedelsutveckling är det här tjänsten för dig! Vi använder oss av löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Academic Work söker för Modus Therapeutics AB räkning en student som administrera företagets bolagspapper samt stötta arbetsgruppen i övriga kontorsgöromål. Start för uppdraget är januari -19.

Omfattningen är cirka en heldag i veckan, men kan ibland variera beroende på kunds behov. Du bestämmer själv i samråd med kund när du vill arbeta dina timmar, dock vardagar mellan 08-17 och gärna samma dag varje vecka. Då företaget arbetar med läkemedelsutveckling förekommer det mycket hantering av läkemedelsdokument, men även en del bolagspapper och patentärenden.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Kandidatprofil


* Enklare administration och tidrapportering
* Sortera, strukturera och arkivera dokument och bolagspapper, både fysiskt och elektroniskt
* Uppdatera företagets elektroniska arkiv (Sharepoint)
* Posthantering, DHL försändelser
* Övriga kontorsassistentuppgifter
* Uppdatera mallar i Word, Powerpoint och Excel

Det här uppdraget passar dig som vill få meriterande erfarenheter inför framtiden och trivs i en roll där du får mycket eget ansvar och ta egna initiativ!

Requirements

* Studerar på universitet eller högskola och har minst tre terminer kvar av dina studier
* Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt som muntligt då arbetet sker både på engelska och svenska.
* Du ska ha goda kunskaper i Word, PowerPoint och Excel

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet från administrativt arbete
* Tidigare arbetat i Sharepoint

Som person är du självständig och är inte rädd för att fråga. Du ska dessutom vara organiserad, noggrann och service minded.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Början av januari
* Omfattning: Deltid, ungefär en heldag i veckan
* Placering: Stockholm
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15016329-SE

Liknande jobb

IT Support Stockholm Thalamus
IFS Project Manager (Freelance) Stockholm Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till