Jobbet Meriterande extrajobb som byggnadskonstruktör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Meriterande extrajobb som byggnadskonstruktör! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Läser du en teknisk ingenjörsutbildning och bemästrar AutoCAD? Lockas du efter att få omsätta dina kunskaper från utbildningen i praktiken, få in foten i branschen och ett meriterande extrajobb på CV:t? Nu har du chansen att jobba på ett modernt byggföretag i Umeå!

Academic Work söker nu en byggkonstruktör till ett mindre byggföretag. Företaget har sin bas i Umeå men levererar till kunder i hela Sverige. Rollen passar dig som trivs med att axla mycket eget ansvar och anser dig vara duktig på att driva projekt. Som byggnadskonstruktör kommer få arbeta mycket självständigt med att sköta kontakt med kunder och ansvara för dem under hela bygglovsprocessen. Arbetsuppgifterna och arbetsdagarna kommer variera från tekniska delar som att rita upp förslag i AutoCAD 2D till sociala kundmöten.

I den här rollen kan du kan själv lägga upp dina arbetsdagar på det sätt som passar bäst utifrån dina studier och de projekt du tar dig an. Du kan välja att arbeta på distans eller från kontoret, men till en början är det viktigt att försöka vara så mycket som möjligt på kontoret då det där kommer finnas någon att bolla ideér med och lära sig av.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Om båda parter är nöjda med samarbetet är chanserna till fortsatt jobb goda.

Kandidatprofil

Dina dagar kommer dina dagar se väldigt olika ut. Du kommer att arbeta utifrån olika projekt med varierande arbetsuppgifter. Du har stöttning av en kollega som finns nära för stöttning och feedback, och på kontoret kommer du även sitta nära branchkollegor med andra roller.

Du kommer tillexempel att:

* Rita upp förslag utifrån kunds önskemål i AutoCad 2D
* Sköta kundkontakt genom fysiska möten samt mail och telefon
* Göra beräkningar
* Dimensionering av bärande delar där du jobbar i Statcon

Tjänsten passar dig som är student och vill få en fot in i branschen. Du ser långsiktigt på uppdraget och vill utvecklas inom området.

* Studerar på universitet eller högskola, gärna med teknisk inriktning som bygg-, maskin- eller konstruktöringenjör och har minst ett år kvar av dina studier
* Bemästrar AutoCAD
* Behärskar svenska i tal & skrift för att kunna kommunicera med företagets kunder

Det är meriterande om du:
* Har körkort B
* Har arbetat i liknande roll eller studerar med inriktning mot bygg

Som person är du flexibel och inte rädd för förändring. Tjänsten kräver att du trivs med att arbeta självständigt för att driva ditt arbete framåt och att du är ansvarstagande i dina uppgifter. Du är en problemlösare och stressar inte upp dig. Dessutom är du person med hög personlig mognad som vill utvecklas och har ett intresse för branschen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 8-12 h/vecka
* Placering: Umeå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15014160-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till