Jobbet Meriterande extrajobb för kemi-intresserad student har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Meriterande extrajobb för kemi-intresserad student publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örnsköldsvik
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för kemi och är ute efter ett meriterande extrajobb? Då är du kanske personen vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som studerar och vill arbeta som serviceinriktad provtagare vid sidan av dina studier. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund som är verksam inom processindustrin med inriktning på kemikalier och ligger i Husum.

Arbetsuppgifterna kommer innebära att fylla på kemikalier i kubikbehållare som reglerar bakteriebalansen samt enklare labbanalys för att kontrollera bakteriebalansen.

Du bör kunna jobba 6-15 timmar per vecka och uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå tom sommaren, men chans till förlängning finns.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du just nu är studerande. Det är meriterande om du har studerat något inom kemi eller miljö tidigare.
Vi sätter stor vikt vid ansvarstagande, säkerhetsmedvetenhet och noggrannhet då du kommer att arbeta med farliga ämnen.

Välkommen in med din ansökan! Se till att söka så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41304

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Örnsköldsvik).