Jobbet Meriterande extrajobb för ekonomistudenter i ett expansivt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Meriterande extrajobb för ekonomistudenter i ett expansivt företag publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi och vill bygga på ditt CV med ett meriterande extrajobb hos ett växande företag? Då är du prefekt i rollen som försäkringsassistent hos en av våra mest uppskattade uppdragsgivare i Västerås!

Information om uppdraget:

Vår uppdragsgivare är tillhör en säljorganisation som hjälper företagskunder inom områdena försäkring, kapitalplacering, tjänstepension etc. Företaget är i en expansiv fas och behöver nu stöd av en extra försäkringsassisten som kan avlasta med administration och mötesbokningar. Hos vår kund kommer du arbeta i ett kompetent och sammansvetsat team där du har möjlighet att lära dig nytt.

Arbetsuppgifterna för en försäkringsassistent är bland annat:

- Kalenderhantering och konfirmering av möten
- Mötesförberedelser
- Pensionssammanställningar
- Administration och arkivering. Digitalt och i pappersform.

Du kommer arbeta i förtagets affärssystem, Outlook och Excel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi och har minst 1 år kvar av dina studier samt har möjlighet att arbeta 1-2 gånger i veckan. Vi tror att du som person är noggrann och driven samt har en positiv inställning. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att arbeta med administrativa uppgifter. Då arbetet innefattar kontakt med klienter ställs höga krav på social kompetens och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Vi letar efter en person som är flexibel, lösningsorienterad och gillar administration.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund i centrala Västerås.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52443

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till