Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Merchandiser till Passione Italiana AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Merchandiser till Passione Italiana AB, Stockholm på Säljpoolen

Merchandiser till Passione Italiana AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Merchandiser 
Stockholm


Företaget är i stark tillväxt och vi behöver nu stärka upp vår organisation för Stockholmsområdet med en driven och matpassionerad Merchandiser.

Arbetsbeskrivning 

Tjänsten som Merchandiser hos oss innebär att du dagligen är ute på fältet och ger service åt våra kunder. Arbetet kommer vara både varierande och utmanade. Rollen handlar om att utveckla och optimera försäljningen ur butik tillsammans med våra kunder i Stockholmsområdet. 

Arbetsuppgifterna kan variera mellan varuplock, ordertagning i butik, butiksdemonstrationer eller andra sälj- och marknadsinriktade insatser. Du kommer vara en viktig resurs och samarbetspartner till våra distriktsansvariga fältsäljare i Stockholm. Tjänstens omfattning är heltid 40 timmar per vecka.

'Min vision som arbetsgivare är att ge en plats i ett säljteam där man ges delaktighet i stora och små frågor där allas färdigheter och kunskaper vävs in i beslutsprocessen. 

Vår önskan är att finna vår nya teamspelare som på ett professionellt sätt kan tillföra kunskaper och kreativa lösningar inom sitt distrikt. Brinner du som oss för det italienska kökets mattraditioner välkomnar vi dig att ingå i vårt team.'

- Joakim Johansson, VD

Personliga egenskaper
Tjänsten tror vi kommer passa dig som är matintresserad, noggrann och har ett naturligt sätt att ge hög service till våra kunder. Du trivs med en varierad vardag där du får användning för din egen kreativitet. Du älskar att utvecklas och tar dig an nya projekt med mod, intresse och engagemang.

Din profil
Du som söker har god erfarenhet från arbetet i livsmedelsbutiker och har god kunskap inom färskvaror. Du har ett stort matintresse och en stark vilja att inspirera och vårda relationer. Du gillar högt arbetstempo och kan hantera flera parallella projekt.  

B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska språket flytande i både i tal och skrift.

Varför ska du arbeta hos oss?
I denna roll får du möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling. Du kommer arbeta i nära relation med småskaliga italienska och spanska producenter och sprida deras matpassion vidare till de svenska hushållen. Du kommer medverka till att utveckla nya och befintliga kundsamarbeten.

Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta sälj- och marknadskoordinator Martin Olofsson på 08-206300. Urval och intervjuer sker löpande. 

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: fdcc50890a4d49b894becbdf9cd53e