Jobbet Menyplanerare till Middagsfrid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Menyplanerare till Middagsfrid publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från menyplanering? Beskriver du dig som flexibel och nytänkande? Middagsfrid erbjuder dig en roll i en förändringsbenägen miljö med möjlighet att påverka dess fortsatta utveckling framåt.

Om tjänsten

Det här är ett föräldrarvikariat på ungefär 12 månader med möjlighet till förlängning.

Om företaget

Vill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när de 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med deras passion för riktigt bra mat vill de hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i deras provkök. Middagsfrid är en del av Axfoodkoncernen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Menyplanerare på Middagsfrid tillhör du ett team på tre personer som ansvarar för att skapa menyer för de 8 matkassar som finns hos Middagsfrid. Du agerar produktägare där du primärt ansvarar för dina egna kassar vilket innebär att du lägger menyer baserat på en bra variation och säsongsbaserade råvaror samt provlagar för att utveckla recept. Vidare omvärlds-bevakar du för att nå upp till kundernas förväntan samt för att säkerställa att Middagsfrid ständigt arbetar för ett minimerat matsvinn. Vidare ansvarar du för budgetering, inspirations- och nulägesanalyser samt konceptutveckling av matkassarna och dess innehåll. I rollen arbetar du med alla typer av livsmedel, det är därför viktigt att du känner dig bekväm med detta. Du samarbetar tätt tillsammans med övriga parter inom Middagsfrid och rapporterar till affärsområdeschef.

Formella krav

• Minst 2 års erfarenhet av en roll som innehåller likvärdiga arbetsuppgifter • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift • Goda kunskaper i Office 365 Meriterande • Kunskap i InDesign • Erfarenhet från projektledning För att trivas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för livsmedel, matlagning och drivs av att arbeta kreativt. Då Middagsfrid befinner sig i en förändringsresa med hög utvecklingstakt är det viktigt att du är förändringsbenägen och prestigelös i ditt arbete. Vidare ser vi att du besitter modet att våga ifrågasätta, komma med nya idéer samt är innovativ i dina förslag till nya lösningar. Slutligen ser vi att du är positiv och noggrann som person där du alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Torsplan, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: mat, livsmedel, menyplanering, kost, InDesign, matkasse, planering, Middagsfrid, Axfood, budgetering, nulägesanalys

Referens

2830401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till