Jobbet Mekmontör inom oljeindustrin sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mekmontör inom oljeindustrin sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du god fysik, ett intresse för att meka och vill arbeta praktiskt tillsammans med likasinnade kollegor i ett härligt gäng? Här får du chansen att visa dina ambitioner för ett välkänt företag!

Dina arbetsuppgifter
I detta uppdrag kommer du att hjälpa till att utföra underhållsarbete av ett oljeraffinaderi. Första dagen inleds med en introduktion och därefter utbildas du i arbetsuppgifterna på plats.

Som mekmontör under detta projekt kommer du att arbeta i ett team bestående av mellan 2–6 personer beroende på uppgift. Arbetsuppgifterna kommer att till största delen innebära att öppna luckor i skorstenarna för att sedan byta ut packningar och rör. Endast praktiskt arbete förekommer

Exempel på arbetsuppgifter:

•Kapa rör med hydralverktyg
•Göra rent packytor
•Öppna och stänga luckor
•Lägga i ordning plåtar
•Dra moment
•Byta packning
•Byta flensar


Om företaget
Vår kund finns idag på 38 orter i Sverige med ca 900 anställda och är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag. Deras fokus ligger energieffektivisering, hög kvalité och unika lösningar för att öka kunders konkurrenskraft och vara en attraktiv affärspartner.

Din profil
Skallkrav:
•Kommunikativ svenska
•God kondition
•Intresse för mek

Meriterande:
•Utbildning inom plåt pch svets
•Hetaarbetenkort
•SSGkort
•Svetslicens

Vi vill se att du har rätt inställning, är arbetsam och är en god kamrat mot dina kollegor. Arbetet utförs på hög höjd vilket innebär att du inte bör vara höjdrädd. Man skall vara en person med god vilja och ambition om att få ytterligare uppdrag hos kunden. Är du ambitiös finns det stor chans till förlängning samt utveckling inom företaget. Visar man framfötterna blir man i regel erbjuden en längre tjänst. Det är en god stämning bland kollegorna och många väljer att hitta på saker tillsammans utanför jobbet.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: 12/3-19
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Mån – fre 07-19, lör 07-16
Omfattning: 5 veckor (12/3-19-14/4-19) ca 60h/vecka
Lön: Enligt kollektivavtal

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

18476

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till