Jobbet Mekatronikingenjör till världsledande Toyota har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mekatronikingenjör till världsledande Toyota publicerad av Skill

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning


Ta chansen att bli en del i en snabbt avancerande bransch hos ett företag det går bra för. Toyota Material Handling söker nu en ingenjör med inriktning mekatronik/reglerteknik som vill utveckla drivlinesystemet i deras materialhanteringslösningar. Här får du jobba riktigt nära tekniken och vara med i hela produktutvecklingskedjan, från konceptgenerering till färdig produkt.

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. Det händer mycket hos dem och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Företagets produktion ökar för varje år och deras produktutvecklingsavdelning söker nu en medarbetare till teamet för utveckling av drivsystem. Toyota Material Handling har sin produktutveckling och produktion i Mjölby, 25 minuter utanför Linköping. På företaget arbetar närmare 2300 personer, varav 220 av dessa arbetar inom produktutveckling. Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video: www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE

Dina arbetsuppgifter
Gruppen för drivlina, hydraulik och simulering består idag av 15 medarbetare. På Toyotas utvecklingsavdelning arbetar de med moderna arbetsmetoder och tvärfunktionella team. Du kommer ingå i ett av dessa team där du kommer ha ansvar för drivlinan (elmotorer, motorstyrningar, bromsar m.m) i den produkt ert team ska utveckla. Tillsammans med teamet arbetar ni med att driva utvecklingsprojektet från ax till limpa, du kommer ha möjlighet att följa hela utvecklingskedjan. Exempel på arbetsuppgifter som du kommer stöta på i din vardag:
• Framtagning av kravspecifikation på komponenter och system
• Kontakt med underleverantörer
• Utvärdering och jämförande provning av komponenter
• Modellering och dimensionering av elmotorer och andra komponenter i drivsystemet
• Provmontering, testning och verifiering av prototyper i labb
• Felsökning och grundorsaksanalyser
• Intern kontakt inom företaget med kvalité, inköp samt produktion För att du ska få de bästa möjligheterna att komma in i arbetet så erbjuder Toyota ett introduktionsprogram för alla sina nyanställda vid utvecklingsavdelningen. I denna introduktion ingår allt från kurser i CATIA, TPS (Toyota Production System), en presentation av utvecklingsavdelningens olika grupper och funktioner, och mycket mer. På Toyotas utvecklingsavdelning råder ett öppet och trevligt klimat. På fikarasterna märks ett tydligt teknikintresse och teknik är ett vanligt förekommande samtalsämne. Det finns en god sammanhållning i gruppen och aktiviteter planeras även utanför arbetet. Toyota Material Handling är övertygade om arbete och fritid går att kombinera på ett hållbart sätt. Företaget erbjuder exempelvis möjlighet till träningspass på lunchen (Tabata, Box, Core, Yoga, Löpteknik m.m), extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att planera sina dagar. Fortsatt utveckling är också något som företaget prioriterar, de ger möjlighet till flertalet utbildningar samt öppningar för att på sikt ta sig vidare inom företaget. För rätt person kan det exempelvis finnas möjlighet att växa in i en teknisk projektledarroll.

Din profil
Som person har du lätt att samarbeta och du bidrar med energi och driv till arbetsplatsen. Du har en vilja att lära dig nytt och komma framåt i ditt arbete. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas. Vidare ser vi att du har:
•         En examen som högskole- eller civilingenjör med inriktning mekatronik eller reglerteknik
•         Ett intresse att lära dig mer om drivlina, elmotorer, elektriska ställdon och liknande komponenter
•         Vana av arbete i MATLAB/Simulink eller andra liknande program
•         Förmåga att på ett enkelt sätt kommunicera tekniska lösningar och resonemang
•         Kunskaper inom CAD
•  God engelska och svenska i tal och skrift  I denna rekrytering välkomnar vi ansökningar från både seniora och juniora ingenjörer.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Vid frågor vänligen ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin 013-473 20 62, katrin.wallin@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3732

Liknande jobb

Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Planerare/Logistiker Nässjö Wikan Personal AB
Lagerarbetare till Söderköping Söderköping Skill
Produktionsplanerare sökes! Vadstena Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
FÖRBÄTTRINGSDRIVEN PRODUKTIONSLEDARE Forserum JELD-WEN Sverige AB
Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Industrisvetsare Nässjö Wikan Personal AB
Industrisvetsare Tranås Wikan Personal AB
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT
Spännande uppdrag som kyltekniker! Norrköping Academic Work
IT-kompetens sökes! Linköping StudentConsulting
WISI I LINKÖPING SÖKER WEBBUTVECKLARE Linköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till