Jobbet Mekatronikingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mekatronikingenjör publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

För konsultuppdrag till fordonsindustrin söker vi mekatronikingenjörer. Du ingår i ett team som arbetar inom Controls (styrning) där man arbetar med hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation till provning och validering och slutligen integrering i fordon. 

Arbetsuppgifter
Du kommer främst vara involverad i proceduren kring kravspecifikationer av sensorinmatning, design och implementering av styrnings-logik (Control Logics). En stor del av arbetet inkluderar även verifiering och validering av produkten i både simuleringsmiljö och verklig miljö i fordonet. Ditt främsta arbetsredskap för utveckling av mjukvara är Matlab och Simulink.

Din bakgrund
Du har en ingenjörsexamen inom mekatronik eller liknande på lägst högskolenivå. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Vi ser även att du har minst två års relevant erfarenhet. Det vill säga att du har djup kunskap kring styrningsteknik, sensorteknik, inbyggd mjukvara och dynamik. Det är givet att du tidigare arbetat med Matlab/Simulink.

Vidare är det viktigt att du har:

  • God teknisk förståelse för olika styrningstekniker och metoder
  • Erfarenhet av produktutveckling av inbyggd mjukvara
  • Erfarenhet från fordonsindustrin

För att lyckas i rollen är det mycket viktigt att du har god förståelse och kunskap om fordonsdynamik. Det är dessutom en stor merit om du har djup erfarenhet av att integrera system och mjukvara i fordon, det vill säga ”in-vehicle integration”. Erfarenhet eller kunskap av ISO2626 samt lastbilskörkort är också meriterande. 

Personliga egenskaper
Du har ett starkt logiskt sinne och har en god förmåga att se den tekniska helheten. Utöver ditt mycket goda analytiska sinne utför du ditt arbete med stor noggrannhet och struktur, då det är en avgörande faktor för att möta organisationens krav och förväntningar. Vidare är du tydlig, kommunikativ och konkret i ditt tillvägagångssätt. En god samarbetsförmåga är a & o för att passa in i gruppen och leverera förväntade resultat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

15726

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till