Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?

Mekaniska montörer sökes omgående! job in Kalmar at Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Mekaniska montörer sökes omgående! at Lernia

Mekaniska montörer sökes omgående!

Lernia Kalmar, Kalmar län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetar du som montör eller mekaniker idag och söker nya utmaningar inom ny teknik? Är du också en noggrann problemlösare med stor social kompetens?  Sök då jobbet som montör hos : www.lernia.se/jobb/Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig, tjej eller kille, med stort intresse för ny teknik och erfarenhet av mekanik och montering. Kanske tycker du om att demontera motorer för att sedan montera ihop dem igen eller tidigare arbetat med att meka med bilar eller andra fordon/maskiner? Eller är du den som alltid vill skruva och "pilla" med saker för att se hur de hänger ihop?

Den gemensamma nämnaren är att arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel och kan arbeta självständigt. Monteringarna är av både enklare och mer avancerat slag.  Arbetsuppgifterna kan vara finmekanisk montering, montering av hydraulik, el och pneumatik. 

Trots att du kanske tillbringar mycket av din tid i ett garage och inte har några som helst  problem med att smutsa ner dig, så anser du att det krävs ordning och reda och du arbetar alltid med största noggrannhet.
De flesta monteringarna sker efter ritning, så att du kan tyda ritningar, alternativt har någon form av ritningsläsning i grunden är starkt meriterande. 

Fingertoppskänsla och serviceanda är andra egenskaper som du känns vid och du vill alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.
Arbetet ställer krav på ett högt tempo  och att du har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget.Formell kompetens

-  Erfarenhet från industrin
- Erfarenhet av arbete som montör eller mekaniker
- Lägst gymnasiekompetens, du får gärna ha läst ett fordonstekniskt gymnasieprogram
- Industriell utbildning eller annan relevant utbildning 
- Ritningsläsning är meriterande men inget kravDin bakgrund

Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin.  Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.Personliga egenskaper

Som person är du en problemlösare som också är utåtriktad och en social lagspelare.  Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/KalmarTillträdesdag

Efter överenskommelseInformation

Ansökan sker [ Link removed ]

Om företaget

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 

Recommended skills

Utbildning
Ritningsläsning
Verkstadsindustrin (Försäljning)
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 132221