Jobbet Mekanisk montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mekanisk montör publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Sala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en eller flera mekaniska montörer till ett företag i Sala! Företaget har en gedigen historia och tradition som kan spåras tillbaka till 40-talets påbyggarbransch. De utvecklar och marknadsför räddningsfordon och personlig skyddsutrustning. Företaget ser sig själva som marknadens totalleverantör för allt inom brand och räddning då de tillhandahåller alla typer av fordon. Deras innovativa lösningar i funktion, handhavande och driftsäkerhet har gjort företaget marknadsledande inom flera områden. 
 
 Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kund.

Du kommer till ett företag med en familjär anda, trevlig arbetsmiljö och härliga kollegor. 


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna är att bocka och klippa plåt, borra och dra muttrar samt vara allmänt behjälplig i produktionen. Du behöver vara allmänt händig och ha en mycket god förståelse och intresse för teknik och praktiska delar.  Större delen av arbetet utförs med luft och eldrivna handverktyg, såsom skruvdragare, mutterdragare och slipmaskiner och du behöver känna dig bekant med dessa. Har du dessutom erfarenhet av el-montering är det en fördel. Viktigast är att du har ett stort mekaniskt intresse och kunskap. 


arbetstider.

Heltid, dagtid. Uppdrag om 6 månader med chans till förlängning.


kvalifikationer.

Då du kommer arbeta med mekanisk montering så ser vi gärna att du har någon bygg/industri/fordonsteknisk bakgrund, ett intresse för mekanik/teknik samt arbetat med någon typ av fordonsmontering tidigare. 

El-vana är mycket meriterande då viss enklare montering av till exempel belysning (svagström) kan förekomma. Har du dessutom kunskap av 12-24v och kan jobba efter el-schema är även detta mycket meriterande. 

Det är att föredra att ha kunskaper inom ritningsläsning och el/kablagedragning.

Vidare ser vi även att du har körkort och tillgång till bil (då du behöver det för att ta dig till arbetsplatsen) samt har mycket goda kunskaper i svenska respektive grundläggande kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, driven och snabblärd. Du gillar att arbeta inom produktion och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel, initiativtagande och en händig person som kan sina verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. 


erfarenhet.

0-1 års arbetslivserfarenhet, alternativt utbildning eller ett stort mekaniskt fritidsintresse.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-09-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Therese Kärnekull, therese.karnekull@randstad.se

Referens

201302811

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till