Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanisk Konstruktör till Sandvik Materials Technology jobb i Sandviken på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanisk Konstruktör till Sandvik Materials Technology på Randstad AB

Mekanisk Konstruktör till Sandvik Materials Technology

Randstad AB Sandviken, Gävleborgs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter en utvecklande konstruktörsroll där du får möjlighet att jobba nära verksamheten? Ser du dig själv som en innovativ problemlösare? Då kan du vara vår nya Konstruktör, vi ser fram emot din ansökan.

Sandvik Materials Technology (SMT) har påbörjat en spännande resa med att utforska möjligheten till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm.

Med en tydlig riktning för den resa vi står inför, syftar vi till att bli ett starkare och självständigt företag inom vår industri. Detta med utgångspunkt som ledare inom teknologin och som progressiv affärspartner där vi sitter i förarsätet vad gäller hållbarhet. 

På Sandvik Materials Technology är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


ansvarsområde.

Som Mekanisk Konstruktör arbetar du i en bred roll där du blir en viktig del av vår verksamhetsutveckling, tillsammans med avdelningen driver och utvecklar du arbetet kring innovativa mekaniska konstruktioner för att möta framtidens behov. Tillsammans med vår produktion och andra medarbetare i teamet arbetar du för att hittar de bästa och mest effektiva lösningarna för oss samtidigt som du deltar i olika tekniska utvecklingsprojekt. Du tillhör Produktionsenheten Precision Strip, inom SMT Strip division, och rapporterar direkt till Teknikchefen för produktionsenheten.

I rollen ingår att:
  • Hantera ritningsunderlag.
  • Medverka vid upphandling av produktionsutrustningar.
  • Följa den tekniska utvecklingen för att optimalt kunna utveckla produktionsutrustningar och processer.
  • Självständigt driva uppdrag inom befattningsområdet.
  • Validera och ta fram konstruktionslösningar.
  • Säkerställa att konstruktioner och förändringar i maskiner följer lagar, direktiv och krav.


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning, gärna som ingenjör eller inom CAD – alternativt så har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbete i liknande roller inom industrin.

Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbete inom stålindustri eller liknande bransch samt erfarenhet inom projektarbete och dokumentation. Du har ett stort intresse för utvecklingsarbete och hjälper oss med nya idéer om hur vi konstruerar. 

Enheten du kommer att jobba i präglas av god gemenskap och är en grupp med bred och djup kunskap inom området. Med de förutsättningarna i gruppen möjliggör det flera olika ingångssteg i rollen som skräddarsys utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll oavsett om du nyligen tog examen eller har arbetat som konstruktör under flera år. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av din nyfikenhet och ditt naturliga kommunikativa sätt. Du ser dig själv som en strukturerad problemlösare som lägger stor vikt vid ordning och reda i ditt arbete. Du trivs med att vara ute i produktionen och för dig är det självklart att verka för att upprätta ett bra samarbete med de som arbetar i produktionen och övriga medarbetare. Du har ett positivt förhållningssätt och stöttar dina kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vidare behärskar du engelska och svenska i tal och skrift. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Senast 2021-10-31 önskar vi få din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]

Fackliga representanter:
Stefan Jonsson, Unionen SMT Sandviken, 026 26 30 46
Mette Frodigh, Akademikerföreningen SMT Sandviken, 026 26 48 17
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna SMT Sandviken, 026 26 30 44
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361066