Jobbet Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2399

Vad är Axis?
Axis är ett Lundabaserat företag som är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av nästan 100 000 partners i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott - och vi ger järnet för att fortsätta vara bäst i vår bransch.

Mekanik på Axis
Mekaniken i våra produkter utgör en mycket viktig del av kundupplevelsen. En nätverkskamera måste vara enkel att installera, lätt att ställa in och samtidigt vara robust och tålig över lång tid. Kvalitet och hållbarhet är nyckelord i vårt utvecklingsarbete. Vi som jobbar med mekanik är passionerade ingenjörer som älskar teknik och tuffa tekniska utmaningar. Vi anstränger oss för att hela tiden ligga i teknikens frontlinje och varje år patenterar Axis ett stort antal mekanikrelaterade uppfinningar.

Vi jobbar i tighta små team om 2-5 personer per projekt. Projektteamen jobbar hela vägen från de första skisserna ända fram till massproduktion vilket gör arbetet mycket brett och varierande med såväl teoretiska som praktiska inslag. Oavsett hur erfaren du är vågar jag lova att du kommer hitta många nya utmaningar och lära dig mycket nytt som en del av vårt team.

Vi behöver fler passionerade människor som vill jobba med mekanikkonstruktion och utveckling av nya produkter inom Axis största produktområde, Fixed Dome Cameras. Mekanikteamet som ansvarar för dessa kameror idag består av ett 20-tal engagerade och teknikintresserade ingenjörer med en mängd olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer. Det som förenar oss är att vi gillar teknik, vi gillar varandra och vi gillar att samarbeta och dela med oss av vår kunskap.

Din bakgrund och personlighet
Du som söker är förmodligen utbildad ingenjör på civil- eller högskolenivå men framförallt har du ett stort intresse för produktutveckling. Finmekanik och små formsprutade plastkomponenter är bland det roligaste du kan tänka dig. Du trivs med att samarbeta med många olika människor och du gillar att diskutera teknik i alla former. Då och då tar du dig tid att backa och titta på den större bilden innan du dyker in i tekniken igen. Du är väldigt duktig på att kommunicera, både på svenska och engelska och framförallt är du väldigt bra på att få fram din åsikt utan att någon känner sig överkörd. Du trivs och frodas i en miljö som består av väldigt duktiga människor ofta människor som kan mer än du själv - något som du bara ser som stimulerande och utvecklande.

Vi som utvecklar mekaniken i Axis produkter utgör ofta navet i utvecklingshjulet och vi har väldigt många interface till andra kompetensområden, vilket innebär att vårt arbete ofta handlar om utmaningar långt utanför den rena mekanikutvecklingen, något som du tycker är både intressant och roligt.

Vad innebär det att jobba på Axis?
Vi värderar kreativitet, samarbete och öppenhet mycket högt. Du kommer bli överväldigad av dina kollegors hjälpsamhet och deras vilja att hjälpa dig utvecklas. Vi strävar efter att ge varje individ stort personligt ansvar och möjlighet att växa både som person och professionellt. Du kommer få en positiv och drivande chef och du blir en del av ett välfungerande team med engagerade människor som gillar att gå till jobbet på morgonen.

På Axis har vi flexibla arbetstider, frukostfika varje dag för alla anställda och många sociala aktiviteter. Axis företagskultur och de förmåner du får som anställd är anpassade för att du ska kunna ha ett rikt och välbalanserat liv både på arbetet och på din fritid.

Känns det rätt för dig?
Skicka gärna in din ansökan till mig redan idag. Om du vill är du välkommen att höra av dig till mig, Magnus Lundegård, på telefon +46 46 272 1800 om du har några frågor innan du skickar in din ansökan.

Referens

2138999

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Teknisk säljchef till NEOLund Lund Academic Work
Episerver-utvecklare Malmö Nigel Frank International
Sociala Media Researcher Malmö E-commerce recruit

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till