Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling! jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling! på Axis Communications

Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling!

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Tycker du produktutveckling är roligt och vill vara med i skapandet från skiss till färdig produkt?
Nu har du chansen att bli en viktig del av vår mekanikgrupp och hjälpa oss att forma kommande produkter. I denna roll har du goda möjligheter att få vara med och påverka vår utvecklingsresa!

Ditt framtida team:
I vår mekanikgrupp utvecklar vi en mängd olika produkter med nya spännande utmaningar. Uppdraget som mekanist innebär kreativt arbete och kommunikation med många olika avdelningar. Vi behöver en social lagspelare med stark drivkraft, vårt uppdrag är att skapa de allra bästa produkterna och lösningarna för Axis framtid.

Som medarbetare hos MCP (Multi Channel Products) mekanikgrupp kommer du att delta aktivt i projekt med olika utmaningar och fokus. Vi utvecklar ofta helt nya produkter med innovationsmöjligheter.

Rollen:
I din roll som mekanikkonstruktör kommer du att ha dagligt samarbete med andra mekanikkonstruktörer, elektronikkonstruktörer, industridesigners och produktägare med flera. Det dagliga arbetet som konstruktör kan vara allt från att skapa nya koncept, designa mekaniska lösningar, testa och bygga prototyper samt diskutera användningsfall med personer från olika discipliner inom företaget. Eftersom du kommer att ha ett stort ansvar för utvecklandet av nya produkter, ofta från det tidiga idéstadiet till en färdig produkt, innebär det också ett stort samarbete med implementerandet av produkten i volymproduktion. Här arbetar vi bland annat tillsammans med kvalitetsingenjörer, produktionstekniker, leverantörer och fabriker.

Vi har ett fantastiskt samarbete och laganda; Vad sägs om ballonger på din födelsedag eller Tabata-träning varje vecka?

På MCP utvecklar vi bland annat panoramakameror, modulära kameror och produkter inom helt nya produktområde.

Vem är du?
Du är driven och positiv i ditt dagliga arbete. Du är energisk, kreativ och gillar att arbeta med nya idéer. Erfarenheter från formsprutning, pressgjutning och plåtdesign värderas högt och kommer att användas i ditt dagliga arbete. Erfarenhet av 3D CAD (helst Creo) är en fördel.
Gå med i vår mekanikgrupp och hjälp oss att skapa framtiden!

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är centrala delar.

Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Redo att agera?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Sjöberg, +46 40 272 18 00. Vi granskar ansökningar kontinuerligt

 

Rekommenderade jobb

Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling!
Axis Communications Lund Heltid
Manager Collaboration Platforms
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Engineering Manager - Mechanics
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117165