Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör till Randstad Engineering i Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikkonstruktör till Randstad Engineering i Jönköping på Randstad AB

Mekanikkonstruktör till Randstad Engineering i Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en driven mekanikkonstruktör och vill vara med och utveckla Randstad Engineerings konsultteam i Jönköping? Vi söker en driven och motorintresserad mekanikkonstruktör för uppdrag hos kund!

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i ett team med hög teknisk kompetens som arbetar med utveckling av bensindrivna konsumentprodukter. 

Du konstruerar mekaniska komponenter med hjälp av Catia och SmarTeam och arbetet innebär både nyutveckling och underhåll av befintliga produkter. Arbetet sker tätt ihop med andra områden inom R&D såsom konstruktion, design, simulering, och test.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom maskinteknik. Du har troligtvis arbetat i 2-3 år som mekanikkonstruktör och är van att konstruera i CAD. Har du erfarenhet av Catia och SmarTeam ses det som meriterande. Vi ser också att du som söker har mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta i en högteknologisk miljö med kompetenta kollegor.

För att trivas i den här rollen behöver du vara nyfiken, driven och ha ett stort intresse av teknik, gärna inom förbränningsmotorer. Du trivs med att arbeta ensam såväl som i ett team. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra funktioner. Vidare är du strukturerad och trivs med att jobba i en dynamisk miljö.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:  Emma Forsman, rekryteringskonsult/konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358623