Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör som vill utvecklas inom projektledning jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikkonstruktör som vill utvecklas inom projektledning på Framtiden

Mekanikkonstruktör som vill utvecklas inom projektledning

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Nu finns möjligheten för dig med erfarenhet från en konstruktörsroll som vill ta steget och utvecklas inom och mot projektledning. Ett spännande uppdrag för en person med driv som gillar många beröringspunkter såväl internt inom företaget som externt. På Husqvarna väntar stora utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om 13 personer som arbetar med produkter inom kategorin Tree Professionals. Där ingår samtliga handhållna produkter inom såväl batterisegmentet, som bensin. Denna grupp arbetar med produktvård och har ett helhetsansvar om produkterna när de har gått i produktion. Arbetet innebär konstruktion, strukturuppdateringar i PLM system, ändringar/uppdateringar i 3D och 2D men också till stor del drivning av egna och andras arbetsuppgifter. Det kan svänga snabbt i rollen och det krävs att du snabbt kan skifta fokus och prioritera bland dina åtaganden.

Om företaget
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Din profil
Vi ser att du är utbildad inom maskinteknik alternativt mekatronik. Du har idag en roll som konstruktör och/eller junior projektledare och är villig att ta fler steg mot just projektledarrollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du öppen och social då rollen innebär mycket kontakt med interna såväl som externa kunder. Exempel på kunder kan vara leverantörer eller produktionssiter runt om i världen. Du måste vara strukturerad och ansvarstagande då rollen kräver eget driv men också att du styr och leder de projektåtaganden du har.

Skallkrav
  • Kandidatexamen inom maskinteknik, mekatronik eller motsvarande
  • 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Catia V5
  • Erfarenhet av form och läge
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande
  • Erfarenhet från PLM-systemet Smarteam
  • Erfarenhet inom plastkonstruktion och formsprutade detaljer

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 2021-11-01 eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050626937