Jobbet Mekanikkonstruktör sökes till stort bolag i Skövde! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mekanikkonstruktör sökes till stort bolag i Skövde! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknisk utveckling? Vill du arbeta inom mekanikkonstruktion och är på jakt efter nästa utmaning? Då har vi en spännande tjänst hos vår attraktiva uppdragsgivare!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag står inför en intressant tillväxtfas och söker en driven mekanikkonstruktör till sitt team i Skövde. Det kommer göras en fokuserad satsning på funktionsleverans mot tillverkningsindustrin, både mot lokala och internationella kunder. Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta både mot offertarbete samt konstruktioner i projektform. Du kommer bland annat arbeta med uppdrag som riktar sig mot robotceller, liner, monteringsutrustningar samt specialmaskiner. I dessa projekt kommer du att medverka i framtagning av offerter och kalkyler till det att anläggningen är driftsatt och överlämnad till kund. I din arbetsroll kommer du även att skapa mekaniska underlag i Solidworks, Inventor eller Catia.

Vårt kundföretag är ledande internationellt bolag inom teknik, design samt rådgivning och erbjuder en modern arbetsplats med spännande projekt. Du får möjligheten att utveckla innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vårt kundföretag. Önskad start är i september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare arbetat med mekanikkonstruktion och vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet av konstruktion av specialmaskiner inom tillverkningsindustrin. Du har tidigare arbetat i projektform där din problemlösningsförmåga har ställts på prov och du ska tycka om att skapa struktur i projekten och utföra koncept som håller enligt gällande kalkyl.

Som person är du en naturlig problemlösare, noggrann, har hög arbetsmoral, är ambitiös, målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du strävar efter enkelhet och är ödmjuk i ditt arbete samtidigt som du har en vilja till förnyelse och utveckling. Du trivs såväl att arbeta själv som att arbeta i team tillsammans med andra och utbyta idéer.
För rätt person är detta en unik möjlighet som kommer att ge din karriär en rejäl skjuts framåt. Du kommer att utvecklas och har roligt i en stimulerande arbetsmiljö med nytänk och kreativa lösningsfokuserade kollegor som vill framåt.

Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är B-körkort och resor är en naturlig del i tjänsten.

Vi arbetar med intervjuer och urval löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49789

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till