SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör med intresse för produktutveckling! jobb i Linköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Mekanikkonstruktör med intresse för produktutveckling! på Randstad AB

Mekanikkonstruktör med intresse för produktutveckling!

Randstad AB Linköping, Östergötlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med vid utvecklingen av nästa generations produkter? Brinner du för produktutveckling och har ett stort intresse för teknik? Vi på Randstad Engineering söker nu efter mekanikkonstruktörer för konsultuppdrag hos våra kunder  i Östergötland!

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har:
  • MSc eller BSc med inriktning mot maskinteknik
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
  • Goda kunskaper i CATIA V5
  • Mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är en person med ett brinnande intresse för teknik, nyutveckling och problemlösning. Som person är du kommunikativ och prestigelös. Du är självgående och driver ditt arbete framåt samtidigt som du har en stark teamkänsla och tycker om att samarbeta med andra, gärna tvärfunktionellt. Ditt arbetssätt är strukturerat och noggrant. Du trivs med, och har en god förmåga att hantera, en dynamisk miljö.


ansvarsområde.

I rollen som Mekanikkonstruktör hos oss kommer du få chansen att arbeta i projekt som varierar i längd, djup och bredd. Du kommer att tillhöra vårt konsultteam inom produktutveckling där du ansvarar för att driva och planera din tid för konstruktionsarbetet gentemot kundens och leverantörers projektplan. Under ditt konsultuppdrag skulle dina arbetsuppgifter bland annat kunna bestå av:

• Konceptutveckling
• Konstruktion i CAD
• Prototypframtagning
• Felsökning och problemlösning


ansökan.

2022-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Josefine Ekeflod, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201399398