SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör till LECAB i Göteborg! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Mekanikkonstruktör till LECAB i Göteborg! på Friday

Mekanikkonstruktör till LECAB i Göteborg!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en mekanikkonstruktör och besitter ett genuint intresse för teknik? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta på ett företag med välbeprövade tekniska lösningar och koncept? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Som mekanikkonstruktör hos LECAB kommer du att arbeta med konstruktion av transportörenheter och komponenter samt kundunika lösningar som inkluderar kontroll- och styrsystem för automatisering av produktion, materialhantering, lager och logistik. I din roll som mekanikkonstruktör kommer du att tillhöra ett team med kollegor av varierande senioritet och kompetens där det finns mycket att lära!

Som mekanikkonstruktör besitter du en bred roll där du är en del av hela projektet från början till slut. Allt från kravsättning hos kunden där du bidrar med tekniska lösningar och konstruktion hela vägen till driftsättning och installation på plats. 

ARBETSUPPGIFTER:
 • Konstruktionsarbete självständigt samt i projektteam
 • Modulering i CAD
 • Uppföljning och testning av produkterna
 • Dokumentation
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant högskoleutbildning inom maskin/teknik
 • Har kunskaper i något CAD-program, exempelvis Inventor eller Catia
 • Flytande kunskaper i såväl engelska som svenska, då detta används i det dagliga arbetet
 • Har ett brinnande intresse för teknik

Det är meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet där vi söker dig som besitter ett genuint tekniskt intresse och kanske har du erfarenhet av att meckat med motorer på fritiden. Vi tror även att du är driven, strukturerar och initiativtagande i ditt arbetssätt samt kommunikativ för att kunna samverka med teamet.

OM KUNDFÖRETAGET:

[ Link removed ] har över 60 års erfarenhet av att lösa olika hanterings- och transportbehov för små som stora företag. LECAB erbjuder såväl standard transportörenheter och komponenter som helt kundunika lösningar inklusive kontroll- och styrsystem för automatisering av produktion, materialhantering, lager och logistik. Några av deras återkommande kunder är SKF, AB Volvo, Volvo Car, ABB, SCA/Essity, Swedish Match, IKEA och Scania.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 •   Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 •  Placering: Göteborg, Mölnlycke
 •   Rekryteringsansvarig: Bianca Lord
 •  Lön: Fast måndslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1209