Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikkonstruktör på Framtiden

Mekanikkonstruktör

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som vår kunds nya mekanikingenjör kommer du att ingå i ett kompetent team som arbetar med uppkopplade produkter. Detta kan vara allt från industriprodukter med IoT-lösningar till konsumentprodukter som smarta glödlampor och rullgardiner. Din roll kommer att vara uppdelad i två delar där du arbetar hälften av din tid i verkstaden och hälften av din tid i prototyplabbet.
I verkstaden kommer du att tillverka prototyper av produkter inom IoT. Detta gör du genom beredning och förberedelser av maskiner som CNC-fräs och 3D-printer. Andra delen av din arbetstid kommer att spenderas i prototyplabbet där du arbetar med mekanikkonstruktion av produkterna. Här kommer du bland annat att löda kretskort, arbeta med montering och även konstruktion i NX CAD.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett konsultbolag inom IoT. Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer!

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som ingenjör hos vår kund ser vi att du är engagerad och lösningsorienterad, att ta egna initiativ faller sig naturligt för dig. Du är öppen och ödmjuk inför nya utmaningar och har en vilja för att utvecklas. Stor del av ditt arbete kommer att utföras tillsammans och i samarbete med dina kollegor och det är därför viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga samtidigt som du inte ryggar tillbaka för att utföra arbetsuppgifter ensam.

Skallkrav:

- Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta i verkstad med beredning av CNC maskiner eller 3D printer
- Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mekanik eller maskinteknik.
- Du är flytande i engelska både i tal och skrift

Meriterande

- Bakgrund som svetsare
- Erfarenhet av NX CAD
- Svenska


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: omgående
Placeringsort: Lund
Arbetstider:08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid

- Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta i verkstad med beredning av CNC maskiner eller 3D printer - Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mekanik eller maskinteknik. - Du är flytande i engelska både i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049817250