Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

mekanikkonstruktör i stockholm jobb i Nacka Strand på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
mekanikkonstruktör i stockholm på Randstad AB

mekanikkonstruktör i stockholm

Randstad AB Nacka Strand, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du innovativ och nyfiken och trivs när det händer mycket? Vill du ha en kreativ roll där du får generera nya koncept och utveckla nya produkter? Nu har du som är mekanikkonstruktör chansen att bli en del av HL Display och vara med att utveckla framtidens shoppingupplevelse!

I rollen som mekanikkonstruktör är du med redan på idé/konceptstadiet. Ditt jobb är att omvandla idéer till verkliga produkter, ta fram prototyper för utvärdering och generera underlag för verktygsframtagning och tillverkning. Du gör detta i nära samarbete med produktchefer, vår säljorganisation och våra fabriker. Jobbet innehåller även kontakter med externa leverantörer. 

Du kommer att vara en del av HL Displays centrala R&D avdelning där HL Displays globala lösningar och produkter utvecklas.

Som konstruktör hos HL Display får du möjligheten till en internationell och utmanande roll i ett driftigt, dynamiskt och marknadsledande företag. En tjänst som bjuder på utmaningar såväl som stimulans för dig som gillar att jobba i ett högt tempo i en föränderlig företagsmiljö. Tjänsten är placerad i Nacka Strand på HL Displays huvudkontor.


ansvarsområde.

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta med produktutveckling från koncept till färdig produkt. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
  • Ta fram underlag för produktionsfärdiga produkter från koncept och prototyp
  • Prototyptillverkning, både för hand och med hjälp av 3D-printer
  • Utvärdering och funktionstestning av prototyper
  • Ta fram underlag för offerter och verktygsframställning samt kommunicera med tillverkare


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen behöver du:
  • En ingenjörsexamen med inriktning mot konstruktion
  • Några års arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör. Erfarenhet av konstruktion av formsprutade produkter är meriterande.
  • Erfarenhet av CAD, gärna Creo eller SolidWorks
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du nyfiken, har ett genuint teknikintresse och trivs när det händer mycket. Du är strukturerad, jobbar effektivt och driver självständigt ditt arbete framåt. Vidare tycker du om problemlösning och är bra på att hitta nya innovativa lösningar. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är även händig och ser det som ett stort plus att det ingår i rollen att ta fram prototyper i vår prototypverkstad.


ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-10-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar HL Display med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten, kontakt rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733 43 40 45 eller [ Email address blocked ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355814