Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare jobb i Västerås på Prevas AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare på Prevas AB

Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare

Prevas AB Västerås, Västmanlands län Heltid


Sedan januari 2021 är Deva Mecaneyes en del av Prevas!
I Västerås innebär det att vi nu är regionens ledande konsultleverantör med drygt 150 medarbetare med fokus på produkt- och produktionsutveckling.  Varför skulle du vilja jobba på Prevas
På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Hos oss finns stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det kommer till inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt. På Prevas i Västerås är vi drygt 60 mekanikkonstruktörer med flera hundra års samlad erfarenhet.  Övriga 90 medarbetare jobbar inom tekniskberäkning, el och automation, projektledning, test- och mjukvaruutveckling. 

Arbetsuppgifter 
Innovation och banbrytande teknik har under decennier förknippats med Västerås. Idag utvecklas system och produkter för fossilfri transport och energiproduktion, automatiserad produktion mm. Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid genom att få möjlighet att jobba inom flera av dessa områden? 

I din roll som produktutvecklare och mekanikkonstruktör kommer du: 

 • Konstruera i utvecklings- och leveransprojekt. 
 • Ta fram koncept, detaljkonstruera och ta fram tillverkningsunderlag.
 • Möjlighet att jobba i Prevas åtagandeprojekt inom maskin- och verktygsutveckling och automationslösningar, från kravställning till testning och leverans av fysisk produkt.  
 • Hjälpa våra kunder att utvecklas.
 • Göra världen bättre med hjälp av teknik.

Vem är du? 
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. I samarbetet med andra får du energi som bidrar till din starka leverans. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som kommunikativ, engagerad och strukturerad. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem. 

Din erfarenhet och kompetens

 • Du har relevant utbildning och minst 2 års erfarenhet i rollen som mekanikkonstruktör.
 • Förmåga att se kopplingen mellan produktutveckling och användning.
 • Du har kunskap i ett eller flera av 3D-CAD systemen Solid Works, Solid Edge, NX, Creo eller Catia V5.
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Vi ser positivt på om du har erfarenhet som konstruktionsledare eller projektledare.
 • Just nu är det högtryck inom tågindustrin så har du erfarenhet är det meriterande.  

Vi söker dig som vill bidra till vår kultur och vårt växande team! 
Låter det som rätt utmaning för dig? Oavsett om du är i början, mitten eller i slutet av din karriär så söker vi alltid efter drivna och kompetenta medarbetare. Välkommen med din ansökan!
Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Urvalet sker löpande men på grund av semestertider kan återkoppling på din ansökan ta lite längre tid. 

Vill du veta mer? Slå gärna en signal till Mikael på 070-535 23 15 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas. Och du, följ oss gärna på [ Link removed ] för att lära känna oss bättre. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 178091