Jobbet Mekanikkonstruktör / Mekanikingenjör till stort internationellt bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mekanikkonstruktör / Mekanikingenjör till stort internationellt bolag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vidareutvecklas inom mekanisk konstruktion? Vill du dessutom vara med i nyutvecklingsprojekt och göra avtryck? Vi erbjuder dig en roll med varierande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter!

Om företaget

Företaget är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder. Vi berättar mer om företaget under intervjun.

Arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du med konstruktion av plastdetaljer i nyutvecklingsprojekt där du utvecklar nästa generations robotgräsklippare. Du ges ett stort ansvar i projekten där du är med i hela processen från konceptutveckling och design, till industrialisering av produkterna och uppföljning. Du ges möjlighet till ett brett nätverk både internt och externt samtidigt som du kommer att samarbeta med dina kollegor i projektteamen.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom mekanik, konstruktion och/eller maskinteknik • Erfarenhet av konstruktion av formbundna plastdetaljer • Erfarenhet av CATIA • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som vill vidareutvecklas och göra avtryck inom mekanisk konstruktion. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att ta egna beslut i arbetet. I rollen arbetar du nära dina kollegor både inom den egna avdelningen likväl som med andra enheter och därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. Du är öppen inför förändringar samt har lätt för att ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos kund. Det finns goda möjligheter till förlängning och överrekrytering av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Enligt överenskommelse Plats: Huskvarna, Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: mekanikkonstruktör, mekanikingenjör, mekanik, teknik, ingenjör, CATIA, CAD, konstruktion, konstruktör, projekt, design, utveckling, test, konsult, uppdrag, heltid, internationell koncern, trädgård, Huskvarna, Jönköping

Referens

2623401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till