Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekanikingenjör sökes till stort globalt företag! jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekanikingenjör sökes till stort globalt företag! på Poolia

Mekanikingenjör sökes till stort globalt företag!

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid

Har du som mekanikingenjör några års erfarenhet av produktutveckling? Söker du nya utmaningar?
Ta möjligheten att få starta på ett globalt bolad och jobba med produktutveckling!

Om tjänsten
Tjänsten är ett uppdrag ute hos kund där du kommer ingå i ett FoU avdelning. Avdelningen fokuserar på Global Mining men jobbar även inom andra områden. Företaget är ett stort globalt företag med svenskt ursprung och kontor i Umeå.

Uppdraget är planerat att starta i slutet av september och löpa på i ett år. Möjlighet till övertag efter uppdragets slut kan finnas.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som mekanikingenjör arbetar du brett med bland annat planering, design samt modifiering av maskiner, utrustning och andra produkter. I rollen kommer man behöva koordinera både med kollegor och andra individer för att få in kunskap till projekt som ej finns inom avdelningen. En del av arbetet består i att skapa rapporter och analyser inför och efter genomförda arbeten. Kontoret jobbar med kontinuerlig förbättring och du förväntas delta och bidra i det arbetet för att effektivisera arbetet samt höja kundnöjdheten.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en högre utbildning inom relevant område samt minst 2 år erfarenhet. Även andra tekniska examen men över 10 års erfarenhet inom området kan vara intressant. Då bolaget är globalt är engelska arbetsspråket och du förväntas kunna tala och skriva väl. Har du kunskaper i Solid Work är det mediterande.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: [ Link removed ] Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.


Urval och intervjuer sker löpande under processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60871