Jobbet Mekaniker till vår kund i Jordbro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mekaniker till vår kund i Jordbro publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Uppdraget
Vi på Lernia letar just nu efter mekaniker till vår kund i Jordbro för ett uppdrag med uppstart omgående. Företaget är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under 6 månader med mycket goda möjligheter att bli tillsvidareanställd för rätt person.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att gå igenom maskinerna och kontrollera vart felet uppkommit och sedan vid behov byta ut delarna som gått sönder. Företaget arbetar med att hyra ut maskiner inom bygg-och industrin och det är dessa maskiner som du som mekaniker kommer att arbeta med.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som är tekniskt lagd och har erfarenhet inom mekanik, antingen genom exempelvis en fordonsmekanisk utbildning eller genom arbetslivserfarenhet som mekaniker. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift samt har generellt goda datakunskaper. Eftersom tjänsten innebär mycket fysiskt arbete är det viktigt att du har en grundläggande god fysik och trivs att arbeta aktivt. Har du dessutom truck-kort är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara duktig på att samarbeta och van med grupparbete. Du är en lyhörd och observant person som vill lära dig och tar till dig av feedback och konstruktiv kritik. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att tänka brett och se andra lösningar på problemen.

Anställningsform/omfattning/ort
Tillsvidareanställning//Heltid, arbetstider 7-16 eller 8-17/Stockholm

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

53854

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till