Jobbet Skjutstativförare till Norrort har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skjutstativförare till Norrort publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Uppdraget 

Lernia letar just nu efter flera truckförare till vår kund i Kungsängen för ett uppdrag med uppstart omgående och varar i 2 månader eller längre. Företaget är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden med mycket goda möjligheter att bli tillsvidareanställd för rätt person.

Arbetsuppgifter
- Truckkörning
- Lagerarbete
- In o Ut leveranserDin bakgrund
Vi letar efter dig som är en duktig truckförare och lagerarbetare. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift samt har generellt goda datakunskaper. Eftersom tjänsten innebär mycket fysiskt arbete är det viktigt att du har en grundläggande god fysik och trivs att arbeta aktivt.


Personliga egenskaper
Som person behöver du vara duktig på att samarbeta och van med grupparbete. Du är en lyhörd och observant person som vill lära dig och tar till dig av feedback och konstruktiv kritik. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att tänka brett och se andra lösningar på problemen.

Anställningsform/omfattning/ort
Tillsvidareanställning/Heltid/Skiftarbete

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

53854

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till