Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekaniker till Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekaniker till Jönköping på Uniflex

Mekaniker till Jönköping

Uniflex Jönköping Heltid
Jobbeskrivning
Vill du arbeta som mekaniker på ett välkänt företag? Nu behöver vi anställa fler som gillar att hitta lösningar på problem och är måna om att göra ett bra jobb och vara del i ett sammanhang. Har du liknande erfarenhet, sök! Som mekaniker kommer du ingå i ett underhållsteam med andra mekaniker och elektriker där uppdraget är att skapa förutsättning för en produktion med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina uppgifter består av förebyggande underhåll inom mekanik Vi söker dig som har verkstadsutbildning eller annan teknikerutbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete gärna från processindustri. Har du dessutom erfarenhet av hydraulik, svetsning, maskinbearbetning eller pumpteknik är det meriterande. Som mekaniker hos oss i Jönköping arbetar du dagtid med beredskap enligt schema. I arbetsuppgifterna ingår felsökning, reparation, underhåll och ombyggnad av all i fabriken förekommande mekanisk utrustning och rörsystem. Arbetsplatsen ligger mitt i Jönköping, här tillverkas papper som används för att isolera bland annat högspänningskablar. Det är en arbetsplats som strävar efter stor mångfald, nu söker vi en person som har både kunskap och förståelse för denna typ av arbete. Du har ett högt engagemang och driv och vill fortsätta växa och utvecklas tillsammans i ditt arbete.

Personliga egenskaper
Vi söker en mekaniker som ska ha koll på underhåll, struktur, ritningsläsning samt olika typer av system. Arbetet kan innebära att svetsa, svarva, skruva, rikta motorer, smörja, tätning, och hydraulik. Vi ställer inga krav på erfarenhet, men ser det som meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Även erfarenhet av arbete som servicetekniker eller arbete med skogsmaskiner är meriterande. Du är en person som tycker om att lösa uppgifter. Både själv och med andra. Du har en vilja att samarbeta och delar med dig till andra av din kunskap. Du kvalitetssäkrar ditt arbete, är effektiv och bidrar till att ständiga förbättringar sker. Du är noggrann, vaksam och har förmåga att jobba både i det som måste lösas här och nu men även framåt. Arbetstiderna är förlagda på dagtid mån-fre kl 07-15.30. Beredskap och jour var sjätte vecka ingår i tjänsten. Tror du att du skulle passa in i rollen? Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56593