Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mekaniker sökes till kund jobb i Ängelholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mekaniker sökes till kund på Uniflex

Mekaniker sökes till kund

Uniflex Ängelholm Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu efter en erfaren mekaniker åt kund i Ängelholm. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utföra service, underhåll och reparationer av bygg- och anläggningsmaskiner. Jobb ute hos kund kan förekomma, men mestadels kommer du arbeta inomhus i verkstad.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som mekaniker. Du är noggrann och arbetar alltid för att leverera det bästa till kunden. Vi ser gärna att du är en problemlösare, är strukturerad och självgående, samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp. Krav för tjänsten: • Tidigare erfarenhet som mekaniker • B-körkort • Datorvana Start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57097