Jobbet Mekaniker/Montörer sökes till Hunter Douglas i Stenungsund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mekaniker/Montörer sökes till Hunter Douglas i Stenungsund publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Om företaget

HunterDouglas  tillverkar produktionsutrustning åt ledande aktörer inom solskyddsbranschen. HunterDouglas ligger i Stenungsund och har idag 16 anställda. Nu behöver de stärka sitt team med två drivna medarbetare, som kommer få skolning i en kunskapsbred och lärorik mekanikprocess. Anställningen kommer inledningsvis ske genom Lernia bemanning, och kommer enligt överenskommelse övergå till en tillsvidareanställning på företaget.  

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mekaniskt montage av såväl större, som mindre detaljer. Arbetet sker från grund- till slutmontering och du får därigenom möjlighet att följa hela processen och ni får vara med och leverera slutresultatet. Kvalitetssäkring är en viktig del i arbetet och den sker kontinuerligt. I arbetet ingår även kablagedragning, funktionstestning och kvalitetstestning. Du kommer att arbeta självständigt i team och arbetsuppgifterna kan variera. 

Formell kompetens

Vi söker dig som är tekniskt intresserad. Du kan ha en industriteknisk utbildning, en utbildning inom fordonsindustrin eller liknande. Meriterande är kunskap inom hydraulik och pneumatik.

Din bakgrund

Du har tidigare arbetat med finmekanik. Du kan också ha arbetat som mekaniker eller med avancerad montering.

Personliga egenskaper

Du är prestigelös, flexibel, positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Det är viktigt att du är noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Att du tar eget ansvar ser vi som en självklarhet.   

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningen startar som inhyrd för att sedan gå över i anställning till kund/Heltid /Stenungsund

Arbetstiderna är:

Mån-Tors: 7.00-16.00

Fredag:      7.00-13,45

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse 

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 

I denna rekrytering samarbetar Hunter Douglas med Lernia. Frågor och ansökningar hanteras av Lernia Bemanning i Uddevalla. Kontaktperson är Angelika Stenströmer, 0722 - 546 735

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se

Referens

44217

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till