Jobbet Meka, serva, underhålla och se till att allt fungerar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Meka, serva, underhålla och se till att allt fungerar! publicerad av Skill

Heltid
Linköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och tillbringar fritiden med att meka med fordon, bygga datorer eller annat praktiskt arbete inom teknik? Tycker du även om att snacka med människor som behöver hjälp av nån som dig? Då är tjänsten som hårdvarutekniker hos ATRON i Linköping något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Tänk dig att det är år 2020 och alla helt plötsligt vill åka kollektivt istället för bil! Du har bidragit med att installera, serva och underhålla smarta lösningar så kollektivtrafiken flyter på smidigare än nånsin. Det är enkelt att se när bussen kommer och går och att betala för sin resa är så smidigt att ingen ens tänker på att man gör det längre. Tänk dig att du stolt kan säga att du har bidragit till detta, att du älskar ditt jobb som hårdvarutekniker! Som hårdvarutekniker på ATRON arbetar du med framtidens system för kollektivtrafik. Du bidrar till en effektivare och mer användarvänlig upplevelse av kollektivtrafiken. Målet är att locka fler människor att välja kollektivtrafiken vilket i sin tur bidrar till en mer hållbar miljö. I ett team härliga människor jobbar du med att felsöka och reparera. Som tekniker jobbar du med teknisk support och service vilket innebär reparationer och installationer av hårdvara. Det finns inget facit på hur problemen ska lösas så du får möjlighet att klura och lösa saker själv på det sätt du ser är bäst. Jobbet är varierat och du är på plats både i ATRONs lokaler och ute hos dina kunder som finns i hela Mellansverige. ATRONs värld kretsar kring kollektivtrafiken. Denna passion har gjort ATRON till en av de ledande leverantörerna av nyckelfärdiga lösningar för kollektivtrafiken under de senaste 30 åren. Som komplett serviceleverantör erbjuder ATRON allt från enskilda komponenter till integrerade systemlösningar allt från en källa. De levererar hårdvara med embedded mjukvara, affärssystem för biljettering och betalning till kollektivtrafik, med kompletta lösningar för allt från webbhandel till mobilappar och hårdvaruinstallationer i bussar, spårvagnar och tåg. För att kunna säkerställa bästa möjliga funktionalitet och kvalitet är många produkter och alla programvaror egenutvecklade. ATRON har kunder i både Sverige och Norge och arbetar aktivt för att expandera på hela den Skandinaviska marknaden. ATRON grundades 1980 och är privatägt. Företagets huvudkontor finns i Markt Schwaben, strax utanför München. Dessutom finns företaget representerat i flera länder i Europa. Antalet anställda är ca 250. ATRON själva beskriver det de gör så här: ”På ATRON Systems Sweden är vi övertygade om att kontinuerlig utveckling ökar vår konkurrenskraft på marknaden och erbjuder våra medarbetare hög takhöjd och stor frihet under ansvar. Vi tror att du måste trivas med att arbeta med människor, teknik och komplexa affärslösningar för att passa in långsiktigt i vår organisation. Vi värderar ansvarstagande, kommunikation och lojalitet mycket högt.”

Din profil
Om du älskar teknik och kan hantera och förstå hur man installerar, supportar, felsöker, reparerar och utför underhållsarbete på bästa sätt är det här något för dig! Vi vill att du har en gymnasieutbildning och praktisk erfarenhet av tekniskt arbete i någon form. Om du tycker om att snacka med människor och vill ge av dig själv och din service i alla lägen är du rätt person för jobbet. Det krävs att du är initiativrik, självgående, lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och vågar ta för dig när du är ute och utför ditt jobb! Du kommer träffa kunder, leverantörer och kollegor, därför måste du kunna kommunicera med alla typer av människor, både på svenska och engelska. Vi ser det som en självklarhet att du har körkort men arbetsbil håller företaget med.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Atron Systems med Skill. Vi behöver dig på plats så snart som möjligt så vänta inte med att söka! Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Martina Lundahl på 011-199472 eller martina.lundahl@skill.se Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 70 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3474

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till