Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Medieproducent till arrangörsbolaget Homerun Group jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Medieproducent till arrangörsbolaget Homerun Group på StudentConsulting

Medieproducent till arrangörsbolaget Homerun Group

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en kreativ och självgående kommunikatör med bred kompetens inom grafisk produktion?

Information om uppdraget:

Homerun Group är Sveriges snabbast växande arrangörsbolag och står bakom festivalsuccéer som Brännbollsyran och Bayside Festival. I rollen som mediaproducent (Social media manager) kommer du få chansen att kickstarta din karriär ordentligt. Som mediaproducent är din huvudsakliga uppgift att producera grafiskt material.
För att vara aktuell krävs att du har en relevant utbildning kopplat mot grafisk produktion. Du har erfarenhet av att arbeta med Photoshop, Indesign eller Illustrator mot grafisk produktion. Du måste även vara skicklig inom enklare videoredigering när det kommer till sociala medier. Meriterande är även om du behärskar videoredigering eller animering och kan klippa kortare videos.
Vidare kommer du arbeta med marknadsföring och faktisk annonsering i verktyg som Google ads samt Facebook Ads.

I rollen ingår även att ansvara för de sociala medier-konton som finns, uppdateringar samt underhåll av konton och annan administration kring detta.

I din roll som medieproducent samarbetar du tätt ihop med Festivalgeneral och andra kollegor beroende på event och projekt.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Stockholm.
Rollen kommer innebära resor (ca 30 dagar/år) främst i samband med arrangemangen runt om i landet.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt av Homerun Group.

Detta söker vi:

Förutom dina tekniska kvalifikationer inom grafisk produktion är det även viktigt att du är skicklig på att bygga relationer, skapa uppmärksamhet och tänka strategiskt. Du har förmåga att förstå vilken typ av information och innehåll som människor kan bli intresserade av och skapa engagemang.

Arbetet präglas av mycket social interaktion med såväl kollegor som andra aktörer kopplat till olika event och du bör se dig själv som en utåtriktad person.

Vi ser gärna att du tillsammans med din ansökan skickar med exempel på grafiskt material du tagit fram eller annat som visar på din kreativitet.

I denna rekrytering samarbetar Homerun Group med StudentConsulting och önskar att all kontakt gällande tjänsten tas direkt med rekryteringsföretaget.

Om arbetsgivaren:

Om företaget:
Homerun Group är Sveriges snabbast växande arrangörsbolag bakom festivalsuccéer som Brännbollsyran och Bayside Festival. Vid sidan av våra stora festivaler har Homerun Group under senaste åren också arrangerat större utomhuskonserter med bland annat Håkan Hellström och Lars Winnerbäck.
Homerun Group skapar unika arrangemang med koncept som gör att arrangemanget blir ett med staden och något att vara stolt över för invånarna. Vi skapar festivaler och arrangemang utifrån skräddarsydda koncept baserade kring ett behov för just den staden eller platsen där arrangemanget är placerat. Vi gör allt själva från konceptbyggande, artistbokning, marknadsföring, profilering, etablering, restaurering och uppföljning. Hela affärsidén är baserad på att bygga långsiktiga starka varumärken.

År 2019 vann Homerun Group priset 'Årets Arrangemang' för Brännbollsyran 2019 vid Sveriges största gala för livemusik, Sweden Live.

Sökord: Sociala medier, Videoredigering, Grafisk produktion, Kommunikatör, Mediaproducent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58175