Jobbet Medicinska sekreterare sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medicinska sekreterare sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad Medicinsk sekreterare och på jakt efter en ny utmaning på heltid? Är du dessutom noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga? Då är du varmt välkommen in med din ansökan till oss!

Information om uppdraget:

Nu söker vi Medicinska sekreterare för kommande heltidsuppdrag till våra kundorganisationer i Malmö och Lund. Vi söker både dig som är nyutexaminerad från relevant utbildning samt dig som hunnit komma ut och skaffa ett par års erfarenhet efter examen.

Rollen som medicinsk sekreterare innebär ett omväxlande och självständigt arbete där du har ett administrativt fokus och samarbetar med många olika personalkategorier inom organisationen. Arbetsuppgifter som kan förekomma är sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare, så som:
- journalskrivning
- remisshantering
- bokning av mottagningstider
- telefonservice
- statistik
- m.m.

Kommande uppdrag innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder i Malmö/Lund med omnejd. Startdatum är ej fastställt utan tillträde kommer ske efter överenskommelse. Tjänsten kommer innebära heltidsarbete där dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du som söker har en godkänd utbildning till medicinsk-/läkarsekreterare alternativt inom Hälso- och sjukvårdsadministration. Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. Vidare har du goda datorkunskaper, såväl i Officepaketet samt vanligt förekommande system i yrkesrollen.

Som person ser vi att du som söker är positiv, engagerad och service-inriktad. Du är även noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du trivs med en arbetsvardag som innebär nära samarbete med andra människor men uppskattar även självständigt arbete.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med urval och välkomnar att både erfarna samt nyutbildade söker tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40759

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Fullstack developer at Koenigsegg Ängelholm Academic Work
UI/UX designer to Koenigsegg Ängelholm Academic Work
Studerande administratör sökes! Malmö StudentConsulting
Redovisningsassistent till GDL Helsingborg Academic Work
Backoffice Administrator till assa abloy Landskrona Academic Work
Controllerassistent till GDL Helsingborg Academic Work
Administratör inköp/ekonomi Helsingborg Lernia
Chefer söks för kommande uppdrag Helsingborg Amendo Bemanning
Sherlocked söker en kreativ Handyman Malmö Future & Friends
Junior Full-stack Utvecklare Malmö Nigel Frank International
Chef till Kundcenter, Festo Malmö Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Malmö).