Jobbet Medarbetare till stadionområdet – bowlinghallen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medarbetare till stadionområdet – bowlinghallen publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Stadionområdet
Stadion är en del av driftavdelningen inom fritidsförvaltningen, som arbetar med att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. På stadion arbetar vi i nära samarbete med evenemangs- och rekreationsavdelningen samt med föreningsavdelningen. Målet är att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar vilket innefattar idrottsutövande från nybörjare till elitnivå. Inom stadionområdet ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang så som Baltiska hallen, Isstadion, Atleticum, Baltiska bowlinghallen, Malmö IP, Malmö stadion, gräsplaner och konstgräsplaner. På området bedrivs även skolverksamhet med cirka 600 elever.

Enheten omfattar två driftsektioner med totalt cirka 40 medarbetare och två sektionschefer som ansvarar för den dagliga driften av anläggningarna. Till enheten söker vi nu en medarbetare som kommer ha sin främsta placering i Baltiska bowlinghallen.


Arbetsuppgifter

Som medarbetare i Baltiska Bowlinghallen arbetar du med att se till att våra lokaler är i sådant skick att Malmöborna upplever att de har hög kvalitet och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin sport. Arbetet är omväxlande och i tjänsten ingår städning liksom att hålla en god kontakt med de föreningar som utnyttjar våra anläggningar. Förutom arbete med själva banorna ingår receptionsarbete med arbetsuppgifter såsom uthyrning av bowlingbanorna. I schemat ingår kvälls- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse för ovanstående arbetsuppgifter och föreningsliv söker tjänsten.

Grundläggande krav är att du har gymnasieexamen och B-körkort. Du har tidigare erfarenhet av bowling och trivs i bowlingmiljön. Har du erfarenhet av receptionsarbete och kundkontakter är det ett extra plus. I övrigt ingår det utbildning i hantering av olika maskiner och arbetsverktyg, såsom oljemaskin, i tjänsten.

För lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Då du dagligen arbetar med elitföreningar ställer det höga krav på din servicenivå och flexibilitet.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt, samt god datorvana och goda IT-kunskaper.

Inom fritidsförvaltningen arbetar vi aktivt med jämställdhet. Vi ser därför gärna att det underrepresenterade könet, kvinnor, söker dessa tjänster. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Schema.  Schemat innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Tillträde: 2018-10-01. Eller enligt överenskommelse. Provanställning på sex månader kan tillämpas.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-29

Referensnummer: 040-2018-29

Kontaktpersoner
  • Tomas Melbacke
  • Sektionschef Stadion 1
  • 0733- 47 70 30
  • 040-34 26 66

Fackliga företrädare
  • Marie Andersson
  • Kommunal
  • 040-341079
  • Kommunal Sektion malmö-fritid-service-teknik
  • 010-4427954

Övrigt

Tillgänglighet kontaktpersoner under sommaren:

Tomas Melbacke, sektionschef: v. 27-28
Marie Andersson, Kommunal: v. 27-28

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på 0771 - 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

040-2018-29

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till