Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Medarbetare till Nord Fondkommissions Mäklar- och Kundserviceavdelning jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Medarbetare till Nord Fondkommissions Mäklar- och Kundserviceavdelning på Amendo Bemanning

Medarbetare till Nord Fondkommissions Mäklar- och Kundserviceavdelning

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du nyfiken på en ny utmaning inom ett bolag och i en roll med möjlighet till utveckling, stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? 

Nord Fondkommission i Stockholm befinner sig på en fortsatt tillväxtresa och söker just nu dig som brinner för kundnöjdhet till bolagets Mäklar- och Kundserviceavdelning. 

Arbetsmiljön präglas av ett högt tempo och snabba beslutsvägar. Vi söker dig som kan leverera med både effektivitet och kvalitè. Vidare kräver rollen att du kan leverera service i världsklass och har en vilja att utvecklas och bredda din expertis inom olika typer av värdepapper. Även god kommunikativ förmåga är något vi värdesätter högt. 

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Professionell hantering av inkommande samtal samt mejl från rådgivare och depåkunder.
  • Depåregistrering, kundregistrering och likvidöverföringar. 
  • Agera tekniskt stöd för rådgivare i deras investeringsrådgivning och försäkringsförmedling.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse och förståelse av olika typer av värdepapper och finansmarknaden - i kombination med ett antal års erfarenhet från kundservice eller försäljning inom bank eller finansbranschen. Nord Fondkommission erbjuder goda utvecklingsmöjligheter tack vara att dem är ett litet men snabbt växande företag. Dina ambitioner att utvecklas inom finansmarknad bemöts genom utbildning och licensiering inom SwedSec. 

Om företaget
Nord Fondkommission är ett värdepappersbolag med ambitionen att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga sparlösningar och depåtjänster till både investerare och rådgivare. Vi tror på att samarbeten skapar framgång. Distribution sker huvudsakligen genom tredjepartsdistributörer. Nord Fondkommission distribuerar och förvaltar fondandelar, arrangerar och/eller distribuerar strukturerade placeringsprodukter samt distribuerar instrument inom private equity och företagsobligationer. 


Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Nord Fondkommission med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på [ Link removed ] Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan! 

#LI-SO1

#ekonomi

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1305783-269132