Jobbet Medarbetare till kundtjänst hos Postnord i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Medarbetare till kundtjänst hos Postnord i Västerås publicerad av PostNord

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv och målinriktad person som brinner för kundservice? Har du tagit studenten och känner dig redo för nästa steg i livet? Vill du göra skillnad varje dag på jobbet? Då tror vi att du är rätt person för oss!

Randstad söker nu fler medarbetare till PostNords kundtjänst. I tjänsten som kundservicemedarbetare är din huvudsakliga uppgift att ta emot inkommande samtal från privatpersoner och administrera i system. Du är behjälplig i frågor gällande såväl brev som paket för att exempelvis spåra försändelser, lämna synpunkter, lägga reklamationer eller svara på frågor om PostNords produkter och tjänster. Du och ditt engagerade team fokuserar alltid på högsta möjliga kundnöjdhet. Eftersom vi vill att du ska känna dig trygg i din roll inleds tjänsten med en utbildning som vi bekostar och givetvis får du betalt under utbildningstiden. Uppdraget är på heltid och du blir anställd av Randstad och arbetar sedan som konsult hos PostNord.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten behöver följande krav uppfyllas;

• Fullständig gymnasieexamen med godkända betyg

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

• God datorvana

• Du kan börja den 1 april

Om dig

För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare behöver du ha förmågan att behålla ditt lugn även när du hanterar flera saker samtidigt. Du är positiv, engagerad och brinner för att kunna hjälpa till. Tidigare erfarenhet av service och/eller sälj ser vi som meriterande. Precis som vi ser du på denna tjänst som långsiktig.

Omfattning: Heltid, vardagar 07:45-19:15 ( varierat schema utifrån öppettider)

Start: 1 april

Lön: Fast månadslön

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 31 mars, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

För information: Katja Karlsson | katja.karlsson@randstad.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men gärna frågor. Ansök därför via länk i annonsen.

Referens

201208646

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till