Jobbet Medarbetare till inventering av centralförråd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Medarbetare till inventering av centralförråd publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Gillar du att arbeta självständigt? Beskriver du dig själv som strukturerad och har ett siffersinne? Kanske har du dessutom tidigare erfarenhet av att inventera? Då kan tjänsten som förrådsmedarbetare till vår kund vara tjänsten för dig. Sök redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för vår kunds räkning en person för inventering och koordinering i deras centralförråd. Detta kortare uppdrag inleds med en introduktion där du får en genomgång av arbetsuppgifterna samt av vad som ska inventeras. Du kommer sedan att arbeta självständigt men ha möjlighet att rådfråga dina två kollegor som arbetar i centralförrådet i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund som är belägen på Hisingen. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer löpa en månad initialt med chans till förlängning på ytterligare en månad.

Arbetsuppgifter
Som inventerare och medarbetare i förrådet kommer du främst att arbeta med att inventera förrådets innehåll. Därtill, ta emot inkommande gods och administrera detta i deras system. Du kommer även att hantera och leverera interna orders, från de olika avdelningarna på arbetsplatsen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av arbete på lager
• Har ett tekniskt intresse och förståelse för tekniska komponenter
• Talar och skriver obehindrat på svenska
• Har datavana

Det är meriterande om du tidigare har inventerat inom verkstad/produktion eller liknande. Har du truckkort är det ett stort plus i kanten. Eftersom vår kund har ett omgående behov, kommer vi i första hand att gå vidare med de kandidater som har möjlighet att starta direkt.

Vi söker dig som är noggrann och van vid att arbeta självgående. Du är nyfiken och inte rädd för att be om hjälp, exempelvis om du skulle vara osäker på något material. Du trivs att arbeta i högt tempo och kan strukturera upp din dag för att nå önskade resultat. Vidare har du ett tekniskt intresse och vill lära dig mer om olika komponenter och material.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Hisingen, Göteborg

Information om företaget
Mer information om kunden kommer i nästa steg av rekryteringsprocessen.

Referens

15044426-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till