Jobbet Medarbetare till If Skadeförsäkring har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Medarbetare till If Skadeförsäkring publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Är du en trygg lagspelare som vill axla rollen inom rådgivande försäljning? Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill vara en del av vår kunds förändringsresa? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning nya medarbetare till If Skadeförsäkring med placering i Sundsvall.
Som försäkringsrådgivare hos vår kund stiger du in i nyrenoverade lokaler på Universitetsallén 2 i centrala Sundsvall. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. Du introduceras med fyra veckors utbildning som ger dig kunskap om If, produkter och rådgivande försäljning. I det dagliga arbetet tar du emot inkommande samtal från nya och befintliga privatkunder. För att säkerställa att kunden får rätt försäkringsskydd samlar du in information om kundens behov och arbetar med rådgivande försäljning. Du kommunicerar med kunden via telefon och arbetar i våra fyra system.
Du kommer till exempel att:

• Lära dig Ifs produkter, villkor och arbetssätt
• Ta emot inkommande samtal och hjälpa kunden med ärendet
• Genomföra behovsanalyser och arbeta med rådgivande försäljning
• Säkerställa att kunden har rätt försäkringsskydd för att ha en trygg vardag

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid – och har möjligheten att kunna göra skillnad på riktigt. If erbjuder dig en härlig gemenskap och en trivsam arbetsplats samt ett generöst förmånspaket.
Vår kund erbjuder dig även lunch till förmånligt pris i egen restaurang. Med löpande coachning från ledare arbetar ni tillsammans för att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter inom rådgivande försäljning och våra försäkringsprodukter. För att stärka teamkänslan erbjuds trevliga aktiviteter både på och utanför jobbet.

Detta söker vi:

För att passa hos vår kund ser vi gärna att du är duktig på att lyssna, ge råd och som kan säkerställa att våra kunder får rätt försäkringsskydd. Med ditt genuina intresse för människor agerarar du lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och trivs med att ta ansvar för din utveckling. Du bidrar till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du
• Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
• Har 2-4 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation 
• Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
• Har goda kunskaper i Officepaket

Det är meriterande om du
• Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch 
• Har erfarenhet av behovsbaserad försäljning eller rådgivning

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos If. If tillämpar provanställning på sex månader. Tillträde i oktober och tjänsten inleds med en 4 veckor lång grundutbildning. Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att noga genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver dina tidigare erfarenheter och varför du är rätt person för denna tjänst ökar dina chanser i urvalsprocessen. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Ida Holmer på 070-376 03 79 eller ida.holmer@studentconsulting.com – Välkommen med din ansökan!

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49675

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till