Jobbet Medarbetare till fritidsförvaltningens nystartade IT-enhet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medarbetare till fritidsförvaltningens nystartade IT-enhet! publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

IT-enheten är en nystartad enhet som ligger under förvaltningens ekonomiavdelning. Enheten befinner sig just nu i en spännande fas där vi ska identifiera våra nya roller och skapa förutsättningar för nya digitala arbetssätt. IT-enheten består av fyra medarbetare som bland annat arbetar med dataskyddsförordningen – GDPR, systemförvaltning av olika system, support, QlikView, IT- och informationssäkerhet samt implementering av en digital arbetsplats på förvaltningen (Office 365 med prioritet på SharePoint och OneDrive).

Till den nystartade enheten söker vi nu dig som vill vara med och förstärka arbetet med att utveckla IT-stödet och den digitala infrastrukturen inom förvaltningen.


Arbetsuppgifter

Som medarbetare på IT-enheten kommer du att vara med och implementera den digitala arbetsplatsen på förvaltningen, detta på ett pedagogiskt sätt så att digitaliseringen leder till verksamhetsnytta. En stor del av uppdraget är att ge stöd och service till verksamheten vid implementering av Office 365, där fokus ligger på SharePoint och OneDrive. Du kommer även att medverka i en förundersökning baserad på verksamhetens krav och behov för vidare implementation av andra verktyg i Office 365 såsom Digitala mötesplatser.

En välfungerande IT-funktion inom förvaltningen och med andra intressenter är en framgångsfaktor för förvaltningen.


Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom informatik/systemvetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att ha utbildat verksamheter och av att ha fungerat som ett verksamhetsstöd vid digitalisering av en funktion eller vid införande av något system. Har du kunskap inom digitalisering eller IT- och informationssäkerhet är det meriterande för tjänsten.

Du som söker har förståelse för den omvälvande kraft som digitaliseringen innebär i samhället och är starkt motiverad av att lära mer om möjligheterna, hindren och bristerna. Eftersom en stor del av arbetet handlar om att lära ut är du en god pedagog med god kommunikativ förmåga. Vidare har du förmåga att driva och hålla ihop processer samt har god initiativförmåga. Du är även analytisk och har förmåga att kunna hantera såväl detaljer som helheter.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: 2018-10-01. Eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsat till: 2019-02-28

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-29

Referensnummer: 040-2018-30

Kontaktpersoner
  • Gert-Ove Gren
  • Ekonomichef
  • Selma Mulagic
  • IT-sekreterare
  • 0729-688722

Fackliga företrädare
  • Vision
  • 040-30 48 30
  • SACO Kansliet
  • Akademikerförbundet SSR
  • 040 35 51 14

Övrigt

Vi planerar att genomföra intervjuer under v. 35-38.

Tillgänglighet kontaktpersoner:
Selma Mulagic, IT-sekreterare: v. 27-29
Gert-Ove Gren, avdelningschef, Ekonomiavdelningen: Tillgänglig via e-post Gert-Ove.gren@malmo.se

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

040-2018-30

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till