Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Medarbetare till First Line Support sökes! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Medarbetare till First Line Support sökes! på StudentConsulting

Medarbetare till First Line Support sökes!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett stort teknikintresse? Är du en stjärna på att leverera god service och att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta inom First Line Support till vår kund. Du kommer som en del av deras stödfunktion vara en central del i företaget och utgöra en viktig kugge i arbetet mot att bli det ledande skadeserviceföretaget i Sverige. Du kommer få mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

-Hantera inkommande IT ärenden
-Ge support till användare
-Ha daglig kontakt med chefer och medarbetare
-Ta fram instruktioner, manualer och utbildningar

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.00-17.00 måndag – fredag med flextider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieexamen, gärna inom IT eller en teknisk inriktning. Du ska ha erfarenhet och kunskaper inom Windows, Ofice365, Azure, Endpoint manager men även inom mobila enheter, både Android och iOS.. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från First Line Support, men inget absolut krav. Det viktigaste är att du är intresserad av och ägnat mycket tid åt IT. Som person är du prestigelös, flexibel och brinner för att bidra med god service. Vidare är du en lagspelare, kommunikativ och självständig. Kunden ser även att du kan ta eget ansvar och är driven som person. Du ska kunna uttrycka dig väl i Svenska och engelska. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: it, support, teknisk support, first line support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60387