Jobbet Medarbetare sökes till köttproduktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medarbetare sökes till köttproduktion! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Söker du jobb inom produktion och vill jobba inom köttindustrin? Är du arbetsam, driven och initiativtagande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund DennFood ligger i Mölnlycke och företaget arbetar med kött- och charkuteriprodukter.
De söker just nu nya kollegor i deras produktion. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av packning, skivning och kryddning, rökning, korv- och färstillverkning, men även andra arbetsuppgifter som förekommer i produktion samt lagerarbete.
Företaget hanterar livsmedel i ett kyllager, så du måste kunna hantera kyla - självklart blir du utrustad med varma kläder!
Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag kl7-16.

Start och upplärning sker så fort vi har hittat rätt kandidat och kommer löpa på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Du kommer till en början att vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund, och på längre sikt bli direktanställd hos kundföretaget.

Detta söker vi:

För att trivas på vårt kundföretag behöver du som person:
- vara självgående och lösningsorienterad
- vara öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter
- vara beredd att arbeta i en kylig miljö (8° C).
- Meriterande med erfarenhet av produktion.
- God fysik då det förekommer tunga lyft.
Som person ser vi gärna att du är snabblärd, arbetssam, har lätt för att samarbeta samt att du är initiativtagande och lyhörd. Du behöver kunna ta för dig och vara flexibel då skiftande arbetsuppgifter förekommer samt kunna hantera kött och charkprodukter.

Sök redan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning så snart vi hittar rätt kandidater!

Om arbetsgivaren:

I över tjugo år har DennFood försett restauranger med kvalitetsvaror inom kött och chark. Vi finns i Mölnlycke i nya, moderna och fräscha lokaler. Här har vi kontor, kyl-och fryslager samt fullskalig kött- och charkproduktion.

Som familjeföretag har vi nära kontakt med våra kunder och vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Det innebär bland annat att vi kundanpassar vår produktion för att möta önskemål och att vi levererar produkterna med egna miljöanpassade kylbilar med en hundraprocentig leveranssäkerhet.

Vår breda kunskap och höga service innebär en stor fördel för dig som kund. Vi är mer än en traditionell grossist och producent. Inte nog med att vi vet det mesta om kött och chark, vi gör också det där lilla extra för dig som kund.

Vår verksamhet sker under Livsmedelsverkets tillsyn och enligt de lagar och regler som gäller för produktion av livsmedel. Vi arbetar ständigt för att vår verksamhet ska vara så miljöanpassad som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44137

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till