Jobbet Medarbetare Logistik Kundsupport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Medarbetare Logistik Kundsupport publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Logistik Kundsupport är en ny kundorganisation som ligger under logistik inom ICA Sverige AB. Våra kunder är i huvudsak ICA butikerna runt om i landet, men vi samarbetar även med leverantörer och övriga funktioner inom logistik och ICA Sverige AB. Uppdraget för logistiks kundsupport är att samlat driva och utveckla kundperspektivet och de processer som är kopplat till kund. Detta gör vi genom att arbeta med rotorsaksanalyser, proaktivitet och tydligt ägandeskap.

Logistiks kundsupport har ett brett ansvarsområde, och vi behöver nu anpassa denna organisation så att vi möter våra kunders behov, därför söker vi nu 3 medarbetare till teamen som arbetar med order & sortimentsfrågor.

Det här är ditt blivande jobb

Vi är butikernas kontakt i order & sortimentsfrågor och ska aktivt bidra till att skapa förutsättningar för en effektiv logistik i syfte att bidra till lönsamhet i butik.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i ett team som hanterar inkommande ärenden via befintliga kanaler som telefon, mejl, chatt och ärendehanteringssystem. Utifrån butikens frågeställning ska du med hög kundservice ge support och information om orderverktyg, order, leverans och sortiment för att öka leveranssäkerheten till butik. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och genom att lösa rotorsak till problem kvalitetssäkrar vi orderflödet till butik. Du ska följa riktlinjer i Logistiks ledningssystem kopplat till denna befattning. Du ska också bidra till att skapa och upprätthålla ett gott samarbete med övriga logistikfunktioner och interna gränssnitt inom ICA.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du flexibel, målfokuserad och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi ser det som en förutsättning att du har lätt för att samarbeta och kan kommunicera tydligt och pedagogiskt samt har förmåga att skapa samsyn och engagemang i en vardag med stundtals högt tempo.

Personliga egenskaper

 • Serviceinriktad
 • Öppen och kommunikativ förmåga
 • Analytisk
 • Driven, lösningsorienterad
 • Arbeta självständigt och samverka
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

Din profil

 • Minst 3-årig gymnasieutbildning, eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av callcenter
 • God kunskap i Officepaketet, framförallt i Excel
 • Erfarenhet av kundservice och administration
 • God kunskap inom dagligvaruhandeln
 • Logistik- och butikserfarenhet meriterande

  Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och gärna delar med dig av din kunskap. Vi ser gärna manliga sökanden till tjänsten då vi arbetar för både jämställdhet och mångfald på ICA

Tjänst

Medarbetare order & sortiment

Placeringsort

Västerås, HackstaAnställningsform

TillsvidareanställningTillträde

Enligt överenskommelseKontaktperson

Pernilla Pettersson, tfn 021-193611, pernilla.pettersson@ica.se,

Facklig representant Unionen

Ann Lindh 021-19 48 15

Sista dag för ansökan

2019-12-13

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0009622

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till