Jobbet Medarbetare inom Card Operations & Fraud till nytänkande drivmedelsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Medarbetare inom Card Operations & Fraud till nytänkande drivmedelsföretag! publicerad av Academic Work

Full-Time
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

För dig med stor passion för problemlösning och intresse för systemtekniska frågor finns nu möjligheten att bli vår kunds nya medarbetare till teamet för Card Operations & Fraud. Du blir en central funktion i bolaget och en viktig medlem i teamet. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Vi söker nu för kunds räkning ett nytt tillskott till deras team för Card Operations & Fraud. Kunden är en känd aktör inom drivmedelsbranschen som förutom att ha målsättningen att bli det mest CO2-medvetna företaget i branschen, även erbjuder sina kunder ett flertal kort- och betallösningar.

Teamet för Card Operations & Fraud består idag av tre personer inklusive en teamleader som tillsammans arbetar med incidenthantering och support, samt hantering och bevakning av bedrägerier. Det är en kompetent och sammansvetsad grupp med högt i tak som tror på samarbete för att nå bästa resultat.

Förutom samarbetet med ditt team kommer du att ha många kontaktytor internt med bland annat IT, sälj och kundservice samt delta i externa möten. Därför passar den här tjänsten dig som är relationsskapande och trivs med att vara spindeln i nätet.

Då du kommer att ha en central roll inom en stor organisation finns möjligheten att lära dig och få en god inblick i hur bolaget fungerar. Visar du framfötterna finns flera utvecklingsmöjligheter då företaget investerar i och tror på sina medarebetare.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du främst att fokusera på den systemtekniska incidenthanteringen inom Card Operation, men även arbeta en del med bedrägerier.

Arbetsuppgifterna inom Card Operation innefattar:

• Systemtekniskt arbete med incident- och ärendehantering där du kommer att supportera andra avdelningar i bolaget med allt ifrån transaktions- och fakturafrågor, kort- och kontorelaterade frågor till aktuella projekt. Du kommer att ha kontakt med kunder och samarbetspartners kopplat till dessa uppgifter

Arbetsuppgifterna inom området Fraud innefattar:

• Att arbeta förebyggande, utreda, hantera och kommunicera bedrägerier. Arbetet är av analytisk karaktär där du kommer att analysera och bearbeta massdata för att motverka bedrägerier. Du supporterar och fungerar som stöd till säljavdelningen i samband med ett bedrägeri samt har kontakt med kund.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har god systemvana och ett stort intresse för systemtekniska frågor
• Har arbetat i en kundserviceroll tidigare
• Har goda kunskaper i Excel (kan exempelvis skapa pivottabeller och formler)
• Har en gymnasieexamen
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det anses meriterande om du:

• Har arbetat inom bank och finans tidigare
• Har erfarenhet från systemsupport

Som person är du en nyfiken problemlösare som kommer med initiativ och lösningsförslag när de inte finns några klara lösningar. Du är social och kommunikativ vilket visar sig i de relationer du skapar och den service du ger både internt och externt. Vidare har du en prestigelös inställning till ditt arbete och stöttar teamet när det behövs.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid (6 månader, med god chans till förlängning)
• Lön: Timbaserad månadslön
• Placering: Centrala Sundbyberg
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15045431-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till