Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mechanical engineer/mekanikingenjör jobb i Lund på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mechanical engineer/mekanikingenjör på Tech Talents

Mechanical engineer/mekanikingenjör

Tech Talents Lund, Skåne län Heltid
Om uppdraget

Till Serstech söker vi nu en mekanikingenjör som kommer vara den mekaniska experten i vår produktutveckling från koncept till konstruktion. Du kommer ansvara för att utveckla och designa komponenter för framtida produkter, tillbehör samt modifieringar av nuvarande produkter. I din roll som mekanikingenjör ger du din expertis inom ditt område till designers och andra projektmedlemmar. Till din hjälp har du ett produkt-/projektteam som i dagsläget består av externa konsulter. Med din expertis och er gemensamma laginsats blir ni en viktig del av Serstechs produktutveckling, där du kommer få arbeta med spännande produktutveckling i hela kedjan.

Här ges chansen till att arbeta på ett innovativt och lönsamt bolag med en stark produktportfölj på en växande marknad. Din arbetsplats präglas av en företagskultur med en öppenhet av prestigelösa, kompetenta och hjälpsamma kollegor i en platt organisation.

Arbetsuppgifter

I din roll som mekanikingenjör är dina primära arbetsuppgifter att arbeta med den mekaniska konstruktionen och automatiseringen av produktionen. Du arbetar med underhåll av CAD-ritningsdatabasen och CAD-ritningarna av Serstechs produkter med tillbehör. Ditt ansvarsområde blir såväl självständiga arbetsuppgifter som en konsulterande roll i projektteamet vid val av material för komponenter och produkter med lämpliga ytbehandlingar och beläggningar. En del av din vardag blir att arbeta med industridesigners för att forma produkten och tillbehörens utseende samt känsla. Tjänsten blir en viktig roll i produktutvecklingen där du kommer att få vara med och etablera samt bygga upp en ny funktion på Serstech.

Om företaget

Serstech AB utvecklar och tillverkar instrument för att identifiera okända kemiska ämnen och programvara som ansluter ett eller flera instrument och sensorer till en systemlösning. Kunderna är huvudsakligen inom säkerhetsbranschen, inklusive polismyndigheter, tullorganisationer, räddningstjänst, bombgrupper och Hazmat-team. Produkterna används för att identifiera narkotika, sprängämnen och andra farliga ämnen runt om i världen.

Med både R&D och produktion i Sverige är Serstech ett verkligt svenskt företag med kärnvärden som öppenhet, ärlighet och en personlig inställning till affärer. Under det senaste decenniet har Serstech utvecklat avancerad teknik som har potential att förändra den konservativa säkerhetsindustrin och expandera till andra områden. Serstechs kontor ligger i Lund och företaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på serstech.com

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen krävs att du har ett par års erfarenhet av SolidWorks. Vidare ser vi att du: 

•   Har en relevant högskole-eller universitetsexamen, maskinteknik eller likvärdig

•   Har ett par års erfarenhet som mekanisk formgivare/designer i ett produktföretag

•   Har erfarenhet av materialval, ytbehandlingar, värmeledning etc som är relevanta för elektromekaniska produkter

•   Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en högteknologisk miljö

•   Är flytande eller mycket god engelska både i tal och skrift, svenska är inte ett krav  

Då du kommer ha många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har en god kommunikativ förmåga. Tjänsten passar dig med ett driv av att utveckla bolaget med dina innovativa produktutvecklingsidéer. Som person har du ett öppet och nyfiket intresse av att vilja lära dig.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: Enligt överenskommelseOmfattning: HeltidPlats: Lund
Övrig information: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Lina Beaman, [ Link removed ]

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Rekommenderade jobb

Mechanical engineer/mekanikingenjör
Tech Talents Lund Heltid
Konstruktör till Värmebaronen AB, Kristianstad
Intenso Teknikrekrytering Kristianstad Heltidsanställd
Konstruktör / Verktygskonstruktör till HL Display
Stegra Rekrytering AB Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents167