Jobbet Mechanical Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mechanical Engineer publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Mekanikutvecklare med passion för produktutveckling!
Tycker du produktutveckling är roligt och vill vara med i skapandet från skiss till färdig produkt?

I vår mekanikgrupp utvecklar vi en mängd olika produkter med nya spännande utmaningar. Uppdraget som mekanist innebär kreativt arbete och kommunikation med många olika avdelningar.

Vi behöver en social lagspelare med stark drivkraft, vårt uppdrag är att skapa de allra bästa produkterna och lösningarna för Axis framtid.

Vad kommer du att göra?
Som medarbetare hos MCP (Multi Channel Products) mekanikgrupp kommer du att delta aktivt i projekt med olika utmaningar och fokus. Vi utvecklar ofta helt nya produkter med innovationsmöjligheter.

I din roll som mekanikkonstruktör kommer du att ha dagligt samarbete med andra mekanikkonstruktörer, elektronikkonstruktörer, industridesigners och produktägare med flera. Det dagliga arbetet som konstruktör kan vara allt från att skapa nya koncept, designa mekaniska lösningar, testa och bygga prototyper samt diskutera användningsfall med personer från olika discipliner inom företaget. Eftersom du kommer att ha ett stort ansvar för utvecklandet av nya produkter, ofta från det tidiga idéstadiet till en färdig produkt, innebär det också ett stort samarbete med implementerandet av produkten i volymproduktion. Här arbetar vi bland annat tillsammans med kvalitetsingenjörer, produktionstekniker, leverantörer och fabriker.

Vi har ett fantastiskt samarbete och laganda; Vad sägs om ballonger på din födelsedag eller Tabata-träning varje vecka?

På MCP utvecklar vi bland annat panoramakameror, modulära kameror och produkter inom helt nya produktområde.

Vem söker vi?
Du är driven och positiv i ditt dagliga arbete. Du är energisk, kreativ och gillar att arbeta med nya idéer. Erfarenheter från formsprutning, pressgjutning och plåtdesign värderas högt och kommer att användas i ditt dagliga arbete. Erfarenhet av 3D CAD (helst Creo) är en fördel.

Gå med i vår mekanikgrupp och hjälp oss att skapa framtiden!

Vid frågor kontakta rekryterande chef Magnus Sjöberg på +46 46 272 1800

Referens

R-115558

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till