Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

McNeil söker teknikstudenter till uppdrag som maskinoperatörer på deltid! jobb i Helsingborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
McNeil söker teknikstudenter till uppdrag som maskinoperatörer på deltid! på Academic Work

McNeil söker teknikstudenter till uppdrag som maskinoperatörer på deltid!

Academic Work Helsingborg, Skåne län Deltid
Är du en driven, flexibel och ansvarstagande teknikstudent, som vill smygstarta din karriär inom läkemedelsbranschen? Vill du arbeta hos McNeil, som är en del av ett av världens största hälsovårdsföretag? McNeil söker nu 2 maskinoperatörer på deltid till sin produktion på Ättekulla i Helsingborg. Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Vi på Academic Work har tillsammans med McNeil en studentpool sedan ca fyra år tillbaka och där arbetar idag 10 teknikstudenter som maskinoperatörer i produktionen vid sidan av sina studier. Nu söker vi ytterligare 2 studenter till verksamheten på Ättekulla i Helsingborg.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult på McNeil. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också stor chans till sommarjobb, examensarbete samt anställning efter examen. Hos McNeil i Helsingborg drivs massvis med olika projekt och här finns allt från produktion till forskning & utveckling. McNeil är ett stort, globalt företag som ingår i den amerikanska Johnson & Johnson-koncernen vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer du arbeta med bland annat:

* Drift och övervakning av packningsmaskiner
* Processkontroller på produkter
* Elektronisk batchdokumentation

På detta uppdrag kommer du att få stor insikt i hur läkemedelsproduktion fungerar och du kommer att få värdefull utbildning löpande, exempelvis inom GMP.

Tjänsten passar dig som är intresserad av läkemedelsbranschen och som vill skaffa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. På sikt kan du få möjlighet till att arbeta på andra avdelningar med andra uppgifter. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär hos McNeil, är detta helt rätt deltidstjänst att söka!
Vi söker dig som

* Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier
* Är teknikstuderande på någon eftergymnasial ingenjörsutbildning inom bioteknik, kemiteknik, medicinteknik, maskinteknik eller el- och automation eller annan teknisk eftergymnasial utbildning såsom t ex förpackningsteknik, produktionstekniker, logistik eller liknande
* Har ett intresse för produktion/tillverkning och för läkemedelsbranschen
* Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikationen på avdelningen dagligen sker på svenska
* Har möjlighet att arbeta minst 2 skiftpass i veckan under terminerna

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkeställa kvalitén på ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och prestigelös då arbetsuppgifter, arbetstider och framförhållning kan variera.

Övrig information

* Start: omgående
* Omfattning och arbetstider: deltid minst 2 dagar/vecka. På detta uppdrag arbetar man i skift och de olika skiften ser ut enligt följande: 6-14 eller 14-22. I denna tjänst ingår båda skiften. Det finns även möjlighet till helgarbete och då kan skiften skilja sig lite från ovanstående.
* Placering: Helsingborg, Ättekulla
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McNeils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Information om företaget
McNeil är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. McNeil fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Företaget är sedan 2006 en del av amerikanska Johnson & Johnson-koncernen - ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059901-SE