Jobbet McNeil söker ingenjörsstudent till kvalitetsavdelningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

McNeil söker ingenjörsstudent till kvalitetsavdelningen publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för läkemedelsbranschen? Är du studerande inom kemi, bioteknik eller liknande, och har minst 1,5 år kvar? Vill du få värdefull erfarenhet inom kvalitetsarbete - den delen av organisationen som säkerställer kvalitén på de produkter som McNeil släpper? Är du ansvarstagande, noggrann och snabb på att ta initiativ? Då är det dig vi söker!


Om tjänsten
Academic Work söker tillsammans med McNeil en student som kan arbeta deltid löpande under höst/vår på McNeils kvalitetsavdelning med varierande arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på McNeil. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer pågå löpande framåt, samt heltid under semesterperioder såsom jul, sommar och lov. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också möjlighet till examensarbete samt anställning efter examen. Hos McNeil i Helsingborg drivs massvis med olika projekt. Här finns produktion, forskning och utveckling och de har nya produkter på väg in. McNeil är ett stort, globalt företag som ingår i den amerikanska Johnson & Johnson-koncernen vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
På kvalitetsavdelningen i allmänhet och i förpackningslabbet i synnerhet säkerställer man att de produkter som släpps uppfyller alla kvalitetskrav genom kvalitetskontroll, dokumentation och avvikelsehantering/avvikelseutredningar. Avdelningen är en central och viktig del av McNeil.

Som student på McNeils kvalitetsavdelning kommer du bland annat:

• Utföra förpackningsprover och kontroller (kopplat till bipacksedlar, batchnummer m.m)
• Kontrollera utseende och göra visuella kontroller
• Dokumentera i LIMS och utföra andra administrativa uppgifter
• Göra analyser i form av IR

Tjänsten passar dig som är teknikstuderande inom kemi eller bioteknik, och som är intresserad av läkemedelsbranschen - och vill skapa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär hos McNeil, är detta helt rätt deltidstjänst för dig att söka.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är ingenjörsstudent inom kemiteknik, bioteknik, biomedicin eller medicinteknik
• Är studerande och har studerat två år redan, men med minst 1-2 år kvar av studierna. Detta för att ha genomfört analyskurser.
• Har ett stort intresse för läkemedel, och i synnerhet kvalitetsarbete
• Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikationen på avdelningen dagligen sker på svenska
• Har möjlighet att arbeta minst 1-2 skiftpass i veckan under terminerna, samt heltid under sommaren

Karaktärsdrag som beskriver dig:

• Initiativtagande
• Samarbetsförmåga
• Noggrann
• Start: September
• Omfattning och arbetstider: Deltid, minst 1-2 dagar/vecka under hösten. Heltid 8-16 under ledigheter såsom sommar, jul och lov.
• Placering: Helsingborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McNeils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
McNeil är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. McNeil fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Företaget är sedan 2006 en del av amerikanska Johnson & Johnson-koncernen - ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.

Referens

15044012-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till