Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mattjätten i Linköping expanderar! jobb i Linköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mattjätten i Linköping expanderar! på StudentConsulting

Mattjätten i Linköping expanderar!

StudentConsulting Linköping, Östergötlands län Heltid
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Mattjätten i Linköping är rätt arbetsplats för dig! Vi söker just nu en medarbetare på heltid dit!

Information om uppdraget:

Mattjätten i Linköping grundades av Per-Åke Helander som då hette Matthörnan som efter tio år blev Mattjätten som drivs vidare idag. Mattjätten är ett familjeägt företag med fem anställda som jobbar med kundanpassad inläggning och försäljning av mattor. Företaget mäter och anpassar inläggning av mattor till hem, offentliga miljöer, trappor, altan/balkonger, båtar, husbilar och husvagnar med mera. På Mattjätten jobbar ett glatt, sammansvetsat team som är kund- och lösningsorienterande och har samtidigt har väldigt roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som är redo för din nästa utmaning i karriären som ny medarbetare på Mattjätten i Linköping. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade men stort fokus kommer att ligga på inläggning av mattor. Du kommer även att få hjälpa till i butiken med kundmottagande, tips och råd till kunder samt försäljning. Resor under dagtid förekommer vid kundbesök med mätning och läggning av mattor. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du kommer anställas direkt hos Mattjätten i Linköping!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är:

* Händig och praktisk
• Har B-körkort
• Kan grundläggande svenska i såväl skrift som tal

Den här tjänsten passar dig som trivs i en social miljö i samverkan med andra människor där du får möjlighet att ta egna initiativ och göra skillnad både för kund och företaget du jobbar för! Som person är du social, serviceinriktad och självgående och har en förmåga att kommunicera med både kunder och kollegor på ett tillmötesgående sätt.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön enligt avtal. Arbetstiderna är vardagar dagtid samt arbete varannan helg. Alla frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, [ Email address blocked ]

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59536